5. kolo
17.08.2013 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Dukla Praha 1:1

Vysočina si s Duklou body pouze dělí, oba týmy vstřelily pouze jednu branku. Do vedení se díky Šourkově trefě z druhé půle dostali domácí, ale o pouhých sedm minut později se hosté dokázali vzchopit a srovnali krok.

V první fázi zápasu se oba týmy snažily držet míč na svých kopačkách a nepouštěly se samostatně do větších akcí. Je to vlastně taková dlouhodobá tradice mezi těmito dvěma týmy, v minulé sezoně se také zrodily dvě remízy. Nejprve 2:2, v Jihlavě jsme se pak dočkali jen dvou branek. A v nastoleném trendu oba týmy zdárně pokračují v nezměněném gardu - také dnes v podvečer v Jihlavě padly jen dvě branky.

Vysočina jakoby se zdráhala proniknout do velkého vápna a držela se v uctivé vzdálenosti brankáře Filipa Rady. Jako jediný se o něco zajímavějšího pokusil mladík Lukáš Masopust, jenž vypustil směr Rada jedovatou ránu, ta však skončila mimo tři tyče. O totéž se pokusil Vaculík, s jeho projektilem si ale Rada bez větších problémů poradil. Do větší šance se prodral také Zbyněk Pospěch, který si poradil se Šourkem i Radou, ale přesně zakončit již nedokázal.

Pokud jsme mohli první půli označit za přinejmenším málo atraktivní, hned pět minut po změně stran jsme se dočkali kýženého koření fotbalu - Koloušek rozehrál rohový kop, ve vápně se k hlavičce dostal Ondřej Šourek, který si poradil a poslal Vysočinu do vedení - 1:0.

Jihlava se ale neradovala dlouho - po sedmi minutách jí radost zkazil Lukáš Štětina, který si poradil s Jungrem a parádní střelou vymetl šibenici!

Asi definitivní konec tříbodových nadějí znamenal pro domácí zkrat Tomáše Marka, který sáhl na míč rukou a byl za to vykázán do kabin. Karlíkovu střelu Rada vyrazil, v poslední minutě se ještě snažil změnit skóre Kliment, ale nezamířil přesně. Dukla si tedy odváží bod za remízu 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

0:1 Dukla si tu ztrátu bodů vynahradí venku

Reagovat
Frank Lampard 8

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zde nastal čas zkusit Harbu už od začátku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele