13. kolo
01.11.2014 17:00 CET
2 : 1
(2:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - FC Hradec Králové 2:1

Baník zvítězil v domácím prostředí nad Hradcem 2:1 a v tabulce je čtvrtý. Naopak hosté se dostávají do čím dál horší situace, na nesestupové místo ztrácejí už šest bodů.

Baník udeřil po dvaceti minutách, kdy jeden z obránců hostí přizvedl balón k Danielu Holzerovi, který prostřelil brankáře Koubka - 1:0 pro Baník. Hradec odpověděl o šest minut později šancí Shejbala, proti které ale skvěle zasáhl brankář Pavlenka. Také ve 36. minutě se souboj Shejbala s Pavlenkou opakoval a znovu se zaskvěl Pavlenka. Nevyužitou příležitost Hradce domácí potrestali. Daniel Holzer z hranice vápna přesně vypálil a Koubek znovu lovil míč ze své sítě - 2:0 pro Baník. Pro Holzera to byla zároveň druhá branka v utkání.

Votroci se v prvním poločase snažili, nehráli špatně, ale Baník byl efektivnější a to rozhodlo. Každopádně Hradec nehodlal skládat zbraně a ve druhém poločase se hnal za snížením, popřípadě vyrovnáním. V 54. minutě se ale musel bránit, Frydrych však na Koubka nevyzrál. O sedm minut později se hostům podařilo snížit, Pavel Dvořák na přední tyči propasíroval míč za Pavlenkova záda a o drama bylo postaráno.

Ostrava chtěla zápas co nejdříve rozhodnout a utéct soupeři znovu o dvě branky, v nastavení ale přežila velkou šanci Votroků. Dvořák byl před Pavlenkou úplně sám, nadějný brankář Ostravy se ale zase vytáhl a měl velký podíl na vítězství svého týmu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už Hradci vůvec nevěřím ... 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

ja prave v tomto zapase zase neverim Baniku ale Hradci..vidim to na delbu bodu...3:0??leda ze by si Hradec dal dva vlastni lol

Reagovat
pawelFCB

Už by to chtělo zase bodovat za tři body a vylepšit si skóre.... ale bojím se,že to zase bude o jednom gólu.... je třeba na Hradec vlitnout hned a ne až v polovině druhé půle...Hradec potřebuje body,určitě to zavře a my budeme marně dobývat.... tipuji vydrenou výhru 1:0 ....

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně abychom po třech odchozených zápasech začali běhat.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
HorajzmAmmann

10:1 4x Kukec, 2x Azevedo, 1x Štěpán, 1x Baroš, 1x Baránek, 1x Šašinka - 1x vlastní Stronati

16 523 diváků a v pondělí představení nových majitelů pana Hadamczika, Svěrkoše, Baroše a Kubiny. v úterý představení nových posil Piotr Trochowski a Adrian Mutu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ficis na cem synku??

Reagovat
HorajzmAmmann

skoro no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele