23. kolo
10.04.2015 18:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Jablonec naplnil roli favorita a bere proti Hradci tři body

O poznání těžší úlohu, než by se mohlo na první pohled zdát, měl Jablonec, který na svém stánku přivítal Hradec Králové. Ten dlouho favoritovi vzdoroval, nakonec ale odjíždí s debaklem...

Jako první překvapivě zahrozili hosté, Trubač si však na Hrubého nepřišel. Odpověď přišla až po dvaceti minutách, kdy natáhl Kopic, jeho pokus sice orazítkoval tyčku, následně však zamířil balón do zámezí. Úspěch neslavili ani Beneš a Mingazov. Nakonec se domácí ekipě čekání přece jen vyplatilo: Greguš se dostal ve vápně k odraženému míči a pohotově otevřel skóre - 1:0!

Také ve druhém dějství se pokračovalo ve stejném duchu. Kopic však ani svoji další možnost nevyužil a na opačném konci hřiště neuspěli pro změnu Chleboun a Plašil. Když už se zdálo, že by mohla hostující družina srovnat krok, bylo rozhodnuto. Nejprve Kopic oslovil střídajícího Masopusta, jenž si technickým pokusem věděl rady - 2:0. Od tohoto momentu bylo o vítězi jasno.

Během závěrečných minut ještě Baumit dvakrát upravil skóre. Nejprve po standardní situaci poslal balón do sítě Novák a posléze se zpoza vápna druhým gólem v utkání prosadil Greguš.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
ondrasch77

3-0 (Kopic, Pospíšil, Novák)

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
M1ck0

Hradec padák jaxvinň

Reagovat
vanGomm

Jablonec přejel Hradec a ten je vlastně zas tam,kde byl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele