9. kolo
27.09.2014 15:00 CET
4 : 1
(2:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Vysočina Jihlava 4:1

Fotbalisté pražské Dukly dali zapomenout na nepovedené utkání se Slováckem a tentokráte to byli oni, kdo naděloval. Bezmocné Jihlavě nasázeli čtyři branky a zaslouženě získali tři body.

Dukla se do svého soupeře zakousla hned od úvodního hvizdu a velmi brzy vedla. Ve 13. minutě se po závaru dostal k míči Krmenčík a lišáckou střelou zajistil vedení 1:0. Další branku si domácí nachystali na 36. minutu. Berger se krásně individuálně uvolnil a naservíroval míč přesně na kopačku Beauguelovi, ten pak elegantní patičkou zvýšil na 2:0. Alespoň před odchodem do šaten se hosté snažili zkorigovat, Jungrův centr ale Harba hlavou nasměroval nad branku.

Pokud chtěla Jihlava pomýšlet na úspěch, musela co nejdříve vstřelit kontaktní branku. Toho si byla Dukla moc dobře vědoma a veškeré šance hostí udusala hned na začátku druhého dějství třetí brankou. Krásnou akci Krmenčíka s Beauguelem zakončil prvně jmenovaný a domácí už vedli o tři branky! Francouz Beauguel byl při chuti, po hodině mohl znovu zvyšovat, ale Hanuš vyrazil na tyč. V 71. minutě bylo o vítězi utkání definitivně rozhodnuto, chybnou malou domů vystihl Berger a nabídl branku Považanecovi, který jí neodmítl - 4:0.

Jihlavští usilovali alespoň o čestný úspěch v podobě vstřelené branky a ten se jim dostal záhy. Pěkný centr Hybše dostal hlavou do sítě Marián Kovář a bylo sníženo. Výsledek 4:1 pro Duklu už se nezměnil a tak si domácí připisují tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele