7. kolo
13.09.2014 17:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

České Budějovice - 1. FC Slovácko 2:2

České Budějovice měly výhru nad Slováckem na dosah, ale nakonec se musejí spokojit jen s remízou. Jihočeši totiž neudrželi poločasové vedení 2:0. Konečnou remízu 2:2 zařídili svými brankami Kerbr a Došek.

Úvodní čtvrthodina byla jasně v režii budějovického Dynama. Po přihrávce Hory pálil nad v jasné šanci Linhart, ovšem hned za další minutu si vše vynahradil. Vošahlík poslal míč hlavou na malé vápno, kde Zdeněk Linhart propálil Heču - 1:0 pro České Budějovice. Než se stačilo Slovácko z direktu oklepat, inkasovalo ve 26. minutě podruhé. Horovu střelu Heča vyrazil před Vošahlíka, který měl jednoduchou úlohu - 2:0. Ve 36. minutě zkoušel střelecké štěstí Vošahlík a mnoho nescházelo. Dynamo bylo jasně lepším týmem, Slovácko jakoby na hřišti vůbec nebylo a Svatopluk Habanec měl o přestávce o čem přemýšlet.

Slovácko druhého poločasu bylo zcela jiné. Hostům se totiž podařil klíčový moment a sice vstřelit brzký kontaktní gól a vrátit se tak do hry o body. Milan Kerbr při postupu sám na Křížka uspěl a snížil na 2:1. Za chvíli hlavičkoval na malém vápně Došek a Křížek vytasil skvělý zákrok. České Budějovice držely vedení až do 89. minuty. Pro Reinberkův centr si "došel" Libor Došek a zajistil dělbu bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Sotuen

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele