9. kolo
27.09.2014 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - Baumit Jablonec 0:2

Domácí Hradec si na favorizovaný Jablonec věřil, přesto ale prohrál 0:2. Kvalita byla jasně na straně Severočechů, kteří zvítězili díky dvěma brankám Martina Pospíšila. Baumit se zároveň minimálně do derby pražských "S" posunul na druhé místo Synot ligy.

Hradec si vytvořil první vážnější šanci po sedmi minutách, centr Haliloviče nadělal obraně Baumitu pořádnou paseku, naštěstí pro hosty Shejbal ve skrumáži trefil připraveného Hrubého. Na druhé straně se neúspěšně pokoušel o krkolomné zakončení Rossi a posléze se hra zase přesunula před Hrubého a tentokráte střílel vedle Štípek. Postupem času začala převaha Jablonce růst a do konce prvního poločasu měli velké šance Pospíšil, Doležal a Kopic.

Votroci drželi ofenzívu Baumitu na uzdě jen do 53. minuty, pak se totiž dostal k centru Doležal a na zadní tyči nabíhající Martin Pospíšil otevřel skóre utkání - 1:0 pro Jablonec. O minutu později si Hradec vytvořil tlak, ale z nadějného závaru nic nevytěžil.

Tři body pro hostující Baumit výrazně přiblížil opět Martin Pospíšil, poté co si navedl míč na střed, pravačkou vypálil a golman Koubek se natahoval marně - 2:0 pro Jablonec. Hradec ještě nechtěl složit zbraně, avšak ze spolupráce Dvořáka s Malinským nic nevzešlo. Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého si závěr utkání nekomplikovali, hráli přesně co potřebovali a zaslouženě získali tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec musí někde nahrát fiasko s Jihlavou...proč ne proti Peltovcům? Tip 2:1

Reagovat
vanGomm

Tak on je na tom Jablonec podobně(ztráta s Č.B.)Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele