3. kolo
10.08.2014 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav 0:0

V Hradci Králové jsme se sice v neděli navečer branek nedočkali, ale rozhodně bylo na co se dívat. Neproměněné pokusy často míjely tyče jen těsně a diváci se určitě bavili.

Desetkrát z posledních jedenácti příležitostí na hřišti soupeře dokázala Mladá Boleslav vstřelit branku, dnes večer jí to ale nakonec nevyšlo. I když byla hodně blízko. Už po třech minutách se po akci z rohového kopu pokoušel zakončovat Ďuriš, ale byl příliš těsně strážen, takže se k žádné akci nedostal. Domácí Hradec se osmělil o chvíli později, když se Štípek z ničeho nic dostal za samostatného úniku na Hrušku. Jenomže se zamotal do vlastní kličky a pak ani nadvakrát nedokázal procedit míč mezi tři tyče!

Adrian Rolko opět ukázal, že má vynikající čich na branky a pokud dostane prostor, může dokázat divy. Problém v jeho případě byl ofsajd, který si Rolko nepohlídal. Domácí se sice branky dočkali, ale neregulérní. Sudí Marek tedy branku Rolka neuznal a správně udělal.

Na opačné straně se mohl Rolko stát vyhnancem a zatracencem, protože málem poslal Michala Ďuriše do zakončení. Brankář Tomáš Koubek si ale nakonec nemusel dělat příliš velké obavy, neb útočící hráč neměl dostatečnou rychlost. Velmi nebezpečným protihráčem byl Šisler, tentokrát se mu jeho pokus povedl o poznání lépe. Brankář Tomáš Koubek ale dobře zasáhl i napodruhé a skóre se neměnilo. Obrana Mladé Boleslavi měla pro změnu štěstí, když si nabíhající Čermák zpracovával míč v ofsajdovém postavení.

Čermák poté prošel s míčem do vápna a nahrával do ideální pozice na Dvořáka, ten ale znovu trefuje pouze stojícího brankáře Hrušku! Čermák byl sice faulován na vlastní polovině, ale rozhodčí dal domácím výhodu, čehož využil Halilovič, prošel s míčem do velkého vápna a přenechal Križkovi. Ten ale následně trefuje jen tyčku, od které se míč odráží do bezpečné vzdálenosti.

První velké šance se diváci dočkali asi deset minut po změně stran, když Štípek namířil své zakončení sice správným směrem, ale příliš vysoko. Chleboun poté špatně vyřešil dlouhý nákop, což znamenalo obrovskou šanci soupeře. Nakonec však Holeš Štohanzla dobře ubránil a jeho následný pokus tak Koubkovi problémy nedělal. Patnáct minut před koncem pronikl do vápna soupeře Kulič, který vybojoval na levém křídle míč a vracel do vápna na úplně osamoceného Štípka. Proti tomu ale skvěle vyběhl brankář Hruška, jenž šanci zlikvidoval a míč vyrazil.

Bartlovu ránu vyrazil brankář Tomáš Koubek do bezpečí, v poslední akci utkání byl Pavel Dvořák. Ten se sice dostal do samostatného náběhu, ale jeho zakončení mířilo jen do boční sítě. Tím skončilo velmi atraktivní utkání, ve kterém jsme se ale regulérní branky nedočkali.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

za plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec v Brně dostal po návratu do ligy prvního lepáka,.Boleslav bude chtít získat ztracené body s Duklou,ovšem v Hradci ještě nedokázali vyhrát,vychází mi 0..i když jako fanoušek Hradce bych si přál 3 body,at to z klukú konečně spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Zde budu fandit Hradci,ale obávám se,že si na tu svou první výhru budou muset domácí ještě počkat.Zvláště,když Boleslav minule doma prohrála.Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že 2:0 ( Boleslav si dá alespoň jednoho vlastňáka)

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec jasně lepší...Boleslav mě zklamala...Rozhodčí příšerný...Šisler jasná červená karta,totálně likvidační zákrok na Haliloviče,ale jen žlutá-no hrůza...Hradec,tragédie v zakončení,kdyby Bolka jela s 4:0 tak by se nikdo nedivil...Autor výše psaný reportáže-pravdivej,ale nekonkrétní a unylej...Měl by alespoň napsat,že je zázrak,že Bolka v tejdnu v Lyonu vůbec sahala po remíze...Hroznej fotbal,tak na 12.-14. místo...Sorry,v Bolce mám dost známých,ale když jejich tým drbou i hradecký kopyta,kterejm fandím...to nevypadá na extra sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte proč nehrál Prokeš nebo nebyl alespoň na střídačce?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele