18. kolo
01.03.2015 16:00 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

Plzeň znovu uspěla, tentokráte třemi góly porazila Hradec

Západočeši nedokázali navázat na skvělé představení s Českými Budějovicemi a na hradeckém trávníku se na vítězství řádně natrápili. "Votroci" hned dvakrát srovnali krok, třetí branka však rozhodla...

Viktoria vstoupila do utkání snad nejlépe, jak mohla. Psala se čtvrtá minuta, když Limberský oslovil Koláře, jenž překvapivou střelou poslal hosty do vedení - 0:1. Zanedlouho se však začínalo od nuly. Po chybě Kozáčika s Hubníkem střílel Halilović, jeho pokus sice dokázal Kozáčik vytěsnit, ale na padáček Čermáka už byl i slovenský brankář krátký - vyrovnáno na 1:1.

Ve zbytku prvního dějství se hrálo bez výraznější převahy na jedné či druhé straně, oba týmy postrádaly moment překvapení. Přesto mohl otočit kormidlem utkání Chleboun, jeho hlavičku ale reflexivní zákrok Kozáčika vytěsnil mimo prostor ohraničený třemi tyčemi!

Druhé dějství pak začalo stejně jako to první. Tentokráte se Kolář obsadil do role asistenta a Vaněk za pomoci tyče poslal mičudu do sítě - 1:2. Vzápětí mohl vyrovnat Dvořák, pohotovým zakončením však vymezený prostor nenašel. To už však neplatilo pro Haliloviče, jenž zpoza šestnáctky zakončil vydařenou kombinační akci východočeského mužstva - 2:2.

Po hodině hry sáhl Miroslav Koubek ke střídání: Milan Petržela uvolnil místo Janu Kovaříkovi, který hned dvakrát ohrozil soupeřovu branku, nejdříve však skvěle zasáhl Koubek, aby o chvíli později levonohý univerzál pro změnu třemi tyčemi vyznačený prostor minul.

Nakonec se však bývalá opora Jablonce svému kouči přece jen odvděčila: Kovařík ostrým centrem našel ve vápně Rajtorala, jenž pohotově usměrnil mičudu do branky - 2:3.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 Hradec vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
twl

Asi tak nebude hrát náš štípek v hradeckém týmu,klíčový krajní záložník,ale bude to horší než s budějkama tipuju jen 1:3 mamut,chramosta,rajty z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 votroci

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
vanGomm

Tip 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...1:3

Reagovat
Houfi

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

mistr si nemuze dovolit zavahat s poslednim tymem v tabulce, 1:3 kurz je ted 1.5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele