19. kolo
07.03.2015 20:15 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Liberec znovu padl. Tentokráte nestačil na rozjeté Teplice

Mizérie libereckého Slovanu nebere konce. Tradičně ambiciózní celek prohrál i čtvrtý zápas po zimní přestávce, celkově nevyhrál již sedm utkání a na dně české nejvyšší soutěže. Naopak Teplice postupují vzhůru...

Přitom Liberec nezačal špatně. Po dobré práci Šurala měl tutovku na kopačce Frýdek, ale ve skluzu nedokázal trefit odkrytou branku. Ve 20. minutě mohl potrestat pro změnu špatné vyběhnutí Grigara, ovšem mičudu poslal jen do břevna teplické branky! To už však domácí prohrávali, když se skvělou ranou opřel do odraženého míče po rohovém kopu Vachoušek - 0:1.

To bylo do přestávky vše. Ani ve druhé půli se však dlouho nic zajímavého nedělo. Po hodině hry střílel Potočný, kulatý nesmysl však poslal jen do tyče liberecké branky. Na opačném konci hřiště to zkoušel po standardce Bakoš a po něm ještě Šural, ani jeden z nich však kýžený úspěch neslavil. Naopak ještě udeřily Teplice: Potočného ránu Grigar vyrazil jen k Vůchovi, který uzavřel na konečných 0:2.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice neprohraje x2 je tutovka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele