23. kolo
11.04.2015 16:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Dukla Praha 1:2

Dukla zvítězila 2:1 na půdě Jihlavy a v tabulce Synot ligy jí patří šesté místo. Hosté museli na Vysočině otáčet, neboť domácí poslal do vedení Jánoš. Vítěznou branku měl na svědomí Aldin Čajić.

První šance zápasu se naskytla hostující Dukle, ale Čajić netrefil ideálně. A tak se trestalo na druhé straně, na Vaculíkův centr si naskočil Adam Jánoš a domácí vedli nad Duklou 1:0. V následně vyrovnaném prvním poločase měli poslední slovo Pražané. Ve 40. minutě rozehrál Berger rohový kop a na zadní tyči nabíhající Roman Polom srovnal na 1:1.

Druhý poločas tak začal za nerozhodného stavu a mírně navrch v něm měli hosté. V 53. minutě dokonce strhli vedení na svojí stranu, Aldin Čajić se natlačil před branku a po přesném pasu byl úspěšný - 2:1 pro Duklu. S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Mešanović, ale gólman Rada byl proti.

Každopádně s přibývajícím časem se domácím čím dál více nedařilo. Dukla v poklidu hlídala těsný náskok, a i když si sama už nevytvořila žádnou šanci, těsné vedení uhájila. Pražanům patří průběžné šesté místo, Jihlava je desátá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele