10. kolo
17.10.2015 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Slovan Liberec 1:1

Sigma Olomouc si v ofenzivně laděném utkání pouze rozdělila body s Libercem, který si pojistil třetí pozici. Diváci viděli spousty šancí, ale branky padly jen dvě. Za domácí ji měl na svědomí David Houska, za hosty Milan Kerbr.

Po celý zápas bylo k vidění spousty šancí a to zejména na straně domácího celku. Sigma začala hodně aktivně, ale Vašíček netrefil branku. Liberec kontroloval akcí Bakoše, slovenský útočník se dral do koncovky, aby se nakonec snažil vymodlit penaltu - neúspěšně. O chvíli později pro změnu hrozil Efremov, ale zastavil ho Vašíček. Začátek utkání byl opravdu divoký a bylo se na co dívat. Ve 20.minutě pak došlo k první změně skóre. David Houska z hranice šestnáctky vypálil a Koubek se jen ohlédl - 1:0 pro Sigmu.

Hanáci nadále pokračovali v aktivitě, Moulis dokonce netrefil prázdnou branku a to byl dost možná klíčový moment celého utkání. Bůhví jak by se totiž utkání vyvíjelo, kdyby Hanáci odskočili na rozdíl dvou branek. Olomouc měla spousty dalších šancí, ale do šaten šla "jen" s jednobrankovým náskokem.

Sigma vlétla aktivně i do druhého poločasu a obrana Slovanu byla opět v jednom ohni. Střely Housky, Moulise a Vašíčka však brankou neskončily. Sigma znovu neproměnila své šance a zákonitě přišel trest. Liberec zahrával rohový kop, ve vápně se nejlépe zorientoval Milan Kerbr a srovnal na 1:1.

Po vyrovnávací brance se hra trochu uklidnila, ale dvacet minut před koncem zápasu si obě strany vytvořily další šance na rozhodnutí. Moulisovi střela nevyšla a na druhé straně Šural netrefil zařízení. Sigma a ani Liberec se s nerozhodným výsledkem nehodlali spokojit, v závěrečných minutách nejprve Luckassen neuspěl před Buchtou a krátce na to Moulis opět nepřekonal Koubka! Olomoucký Moulis byl smolařem utkání, za 90 minut si vytvořil několik šancí, ale proměnit nedokázal žádnou. Hlavní sudí ještě přidal navrch tři minuty, ale v nich už rozhodující branka nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 2...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
ryzskej

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Halenár 2 : 0 Liberec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele