21. kolo
11.03.2016 20:15 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - Fastav Zlín 1:0

Nejtěsnější vítězství 1:0 si na své konto připisuje Slavia, která doma přehrála Zlín. O jedinou branku zápasu se už v šesté minutě postaral Tomáš Souček, jenž zároveň gólově navázal na předchozí vystoupení. Zlín tak pokračuje v jarním trápení, navíc už čtyři zápasy nedokázal vstřelit gól.

Pražané se museli na lavičce obejít bez kouče Dušana Uhrina mladšího, takže kormidla se chopil jeho asistent Petr Čuhel. Souboj Slavie se Zlínem byl hned v několika ohledech zajímavým. Slavia se chtěla revanšovat za výkon v Boleslavi, Zlín chtěl zase prolomit jarní trápení a také vstřelit branku, což se mu tři zápasy v řadě nepodařilo.

Slavia se do Ševců pořádně obula a už po pěti minutách mohl rozjásat poloprázdný Eden Milan Škoda, ale jeho akce ještě skončila rohovým kopem. Nicméně Hušbauer už z rohového praporku našel volného Tomáše Součka, který přesnou hlavičkou zajistil domácím vedení! O to sice vzápětí mohli přijít, ale Pavlenkův špatný výkop Diop nepotrestal. Slavia následně měla několik velmi dobrých příležitostí a v podstatě hned v úvodu zápasu mohla Zlínu odskočit. Škodu obrana hostí na poslední chvíli zablokovala a po ráně Kenii se zatřáslo břevno!

I na začátku druhého poločasu byla aktivnějším týmem Slavia, která chtěla zápas co nejrychleji rozhodnout ve svůj prospěch, ovšem do zakončení se nedostala. Zlín toho v prvním poločase příliš nepředvedl, ale ve druhé půli už dokázal být nebezpečný. Nejprve musel Pavlenka likvidovat hlavičku Vukadina Vukadinoviče a poté i šanci Diopa, kterýho na přední tyči nepřekonal.

Domácí výběr nehodlal těsné vedení jen bránit, o čemž svědčí příchod Mešanoviče, na druhé straně zase posílil ofenzivní řady Fantiš. Šance se ale nerodily a Slavia ani Zlín si v závěru tlak nevytvořili. Výsledek 1:0 se až do závěrečného hvizdu nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín nedokázal vyhrát v Jihlavě , rupnul v Ostravě a v Brně. Snad zde nebude překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
Miky.77.14

Dnes dostane Zlín příděl. V klidném tempu 3:0 2x Škoda a Muris.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 po další parodii na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že rozhodčí bude při domácích a nebude pískat rovinu jak v bolce, jinak bude zase brečení, nadávání a pět stránek o tom ve Fanklubu Slávie alias Deník Sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Co prášky nezabíraj

Reagovat
smazaný uživatel

Ty radši doufej že to nemají i tvoje děti.Kreténismus je nebezpečnej.Koukni na sebe,chudáku.

Reagovat
vanGomm

Reagovat
vanGomm

Lejsku.Chtělo by to inovovat.Tohle je už starý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele