24. kolo
15.04.2017 17:00 CET
4 : 2
(1:1)

Reportáž

1. FK Příbram - MFK Karviná 4:2

Příbram za celou sezonu vyhrála doma pětkrát, z toho třikrát za poslední měsíc. Zvládla tedy i zápas s Karvinou, ve kterém poměrně brzy prohrávala, ale pak čtyřmi brankami výsledek otočila. Je to minimálně zvláštní, každopádně Příbram už ztrácí na nesestupovou pozici jen tři body a bude čekat, jak si povede Hradec.

Příbram spustila svůj překvapivý brankostroj už ve třetí minutě zápasu, ovšem Kacafírkova branka hlavou nemohla být pro ofsajd uznána. Domácí nicméně zůstávali u balónu a ve velmi nadějné pozici selhal Jiránek, kterého vychytal Jan Laštůvka. Na druhé straně si vytvořil obrovskou šanci Kalabiška a svůj um musel předvést i Hruška.

Nerozhodný výsledek nakonec vydržel do 16. minuty, kdy Karviná vstřelila první gól zápasu. Filip Panák se ze střední vzdálenosti odhodlal ke střele a Hruška se stačil jen ohlédnout. Domácí se na chvíli nemohli vzpamatovat, ale po půlhodině hry opět začaly přicházet jejich šance. Linhartovu střelu vyrazil Laštůvka a z dorážky neuspěl Suchan. Příbram se dočkala zaslouženého vyrovnání ve 33. minutě, kdy se dostal k dorážce sváteční střelec Martin Jiránek a Laštůvka byl bez šance.

Příbram dokonala obrat až po změně stran, přesněji v 54. minutě a opět svojí roli sehrálo poměrně špatné bránění hostů. Ti dali Suchanovi prostor k dorážce a i v tomto případě byl Laštůvka bezmocný. Karviná následně úplně vypadla z tempa a na hrací ploše byl jen jeden tým - Příbram. V 69. minutě přišla další akce domácích, opět dorážka a znovu nemohl Laštůvka nic dělat. Úplně rozložená defenzíva Karviné inkasovala ještě jednou, Zdeněk Linhart byl před brankou nikým nehlídaný a bez problémů dal na 4:1.

Katastrofální výkon Karviné ve druhém poločase alespoň zmírnil korigující brankou Mihajlo Jovanovič, který dobře umístěnou hlavičkou upravil skóre na konečných 2:4 z pohledu hostí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Karviná má lepší tým,tak snad 2.

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda si to pohlídá 2:0

Reagovat
Noustress

takže Pribram aj o rok v lige

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele