14. kolo
19.11.2016 15:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice 0:1

Klokani tentokrát v Ďolíčku padly a postaraly se o to nevyzpytatelné Teplice. Severočeši se dostali do rychlého vedení a to už nepustili, i když hráli od 31.minuty bez vyloučeného Lüftnera. O jedinou branku se postaral někdejší hráč Bohemky Jakub Hora.

V Ďolíčku se na první branku opravdu nemuselo čekat dlouho. Po pouhých osmi minutách se po krásné kombinaci prosadil s pomocí tyče Jakub Hora, pro kterého to byl obzvlášť pikantní zápas, neboť dres Klokanů oblékal. Hora využil zpětné přihrávky Filla a krásnou střelou otevřel střelecký účet utkání. To ale ještě nevěděl, že jeho branka bude v zápase jediná. Bohemka se dlouho nemohla dostat do optimálního tempa a nepomohla ani 31.minuta, kdy Lüftner fauloval Holendu a od sudího Julínka uviděl rovnou červenou kartu.

Bohemians měli před sebou celou hodinu v početní převaze, jenomže tu nedokázali využít. Naopak, ještě v prvním poločase mohl zvýšit Vondrášek, ale Budinský byl připraven.

Tlak Bohemky přišel až po změně stran. Havel, Hašek nebo Krch, ti všichni měli zajímavé šance něco s výsledkem udělat, ale Grigar a celá teplická obrana odolávala. Teplice hlídaly hubený náskok úspěšně a Klokanům nic moc nedovolovaly. Minutu před koncem vyslal křižnou střelu Gajič, ale ani poté se skóre nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele