25. kolo
21.04.2017 18:00 CET
4 : 1
(3:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Vysočina Jihlava 4:1

Dukla sice jako první inkasovala, ale pak se prosadila čtyřikrát v řadě a bez problémů zvítězila. Hrdinou zápasu byl Branislav Miloševič, který dvě branky vstřelil a jednu připravil pro Kušníra. Dalším střelcem domácích byl útočník Holenda.

Vysočina si v minulém kole vyšlápla na Spartu a také proti Dukle si věřila a vůbec nezačala špatně. Už po šesti minutách poslal do vápna střílenou přihrávku Ikaunieks a Petr Hronek překonal brankáře Radu. Radost hostů ale neměla dlouhého trvání, Miloševič ve vápně přihrál Kušnírovi a ten v pádu srovnal výsledek. Následně neuběhly ani dvě minuty a Dukla strhla vedení na svojí stranu. Podaného centr na zadní tyči procedil mezi nohy brankáře Hanuše Branislav Miloševič. Od této chvíle domácí jasně kontrolovali hru.

Tradičně více jak poloprázdná Juliska viděla v prvním poločase ještě jeden gól. Olayinka se zbavil Hronka, aby následně našel na zadní tyči Holendu, který zvýšil na 3:1. Vysočina o chvíli později orazítkovala tyčku, jmenovitě Rosa, a další pohromě zabránil obránce Štětina. Jihlavě se kontaktní gól vstřelit nepodařilo a Dukla ve druhém poločase definitivně rozhodla.

V 54. minutě předvedl fotbalovou lahůdku Branislav Miloševič. Svůj postup na Hanuše vyřešil "Poborského" dloubáčkem a Dukla už vedla 4:1. Brankář Hanuš se navíc zranil, takže zápas za Vysočinu dochytával náhradní gólman Rakovan. Na průběh utkání to už ale nemělo žádný vliv. Dukla zápas v pohodě dohrála a získává tři body. Jihlava se tak ani po tomto kole ze sestupového pásma nedostane.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 bez prroblemu

Reagovat
patrikhm

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele