19. kolo
04.03.2017 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav 0:0

Do Hradce Králové zavítala Mladá Boledlav a vracet se nebude úplně spokojená, domů veze jen bod za bezbrankovou remízu. Středočeši tak protáhli svoji sérii bez vítězství a v boji o poháry jim může Zlín znovu uniknout. Hradec sice získaný bod vytáhne ze sestupového pásma, na celkové situaci se ale nic moc nemění.

Mírně aktivněji vstoupili do zápasu hosté, ale vstřelit branku se jim nepodařilo i proto, že Přikryl střílel pohotově z otočky vedle. Žondra zase na druhé straně nezakončil dobře.

Hodně se mluvilo zejména o momentu z 26. minuty, kdy unikajícího Schwarze fauloval Matějovský. Domácí hráč sice v první moment postupoval sám na branku, ale ve hře byl ještě jeden obránce, který by mu případně mohl zkřížit cestu. Sudí vyřešil situaci dobře a Matějovského umravnil žlutou kartou. Po následné standardce sice mladoboleslavští Hradci zatopili, ale ze závaru před brankou nakonec nic nevzešlo.

Také po změně stran bylo k vidění několik náznaků šancí, ale skóre se ne a ne změnit. V 56. minutě přišla vůbec první velká šance Votroků. Martanův centr propadl až k nohám Jiráska, ovšem ten neuspěl, stejně jako dobíhající Janoušek. Na druhé straně měl obrovskou příležitost tradiční střelec Jan Chramosta, Krátky však domácí na brankové čáře spasil. Oba celky se snažily útočit, o něco aktivnější byla přeci jenom favorizovaná Boleslav, ale v zápase nakonec žádná branka nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
eL

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí: P. Ardeleánu - J. Paták, S. Pochylý. Tak čekám trochu zářez. Tip 1x

Reagovat
vanGomm

2 196

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele