22. kolo
31.03.2017 20:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 0:0

Mladoboleslavské trápení pod Martinem Svědíkem dál pokračuje. Domácí nenašli recept na pozornou jabloneckou defenzívu a pouze remizovali 0:0. Sudí jim sice čtvrthodinu před koncem upřel pokutový kop za ruku Mihálika, ale celkový dojem ze hry nebyl příliš valný.

Mladá Boleslav vstoupila do utkání o něco aktivněji, ale o nějaké drtivé převaze nemůže být vůbec řeč. Vyloženě stoprocentních příležitostí bylo v prvním poločase málo. Několik střeleckých pokusů nestálo za moc a až ta Marešova rána nadělala Valešovi problémy. Brankář Jablonce jí vyrazil a z dorážky neuspěl ani Chramosta. To byly horké chvíle pro Jablonec, kterých jinak nebylo mnoho.

V závěru prvního poločasu střílel těsně vedle Přikryl a totéž platilo na druhé straně o pokusu Mehanoviče. Diváci v Mladé Boleslavi sledovali vyrovnané, ale spíše průměrné utkání.

Druhá půle byla líbivější, hned ve 46. minutě se k zajímavé příležitosti propracovala Mladá Boleslav. Chramosta našel Matějovského, který rovnou z první těsně netrefil branku. Matějovský byl vidět ještě v 54. minutě, kdy po rohovém kopu opět z první ohrozil branku Romana Valeše, nicméně jí netrefil. Na druhé straně zase zmařil nadějnou standardku mizerným kopem Pospíšil.

V 66. minutě přišla vůbec největší šance utkání, když na Marešův centr Valeš nedosáhl a na zadní tyči netrefil odkrytou branku Přikryl. Jablonec zase zahrozil prostřednictvím prazvláštní střely Hübschmana, kterou mohl usměrnit do branky Zelený.

Čtvrthodinu před koncem měli domácí zahrávat pokutový kop po jasné ruce Mihálika. Hostující záložník ji měl daleko od těla v nepřirozené pozici, hlavní sudí však Jablonec ušetřil, a tak se nadále hrálo 0:0. Bezgólový výsledek neprolomil ani Jan Chramosta, který po Přikrylově stříleném centru balón přizvedl směrem na branku, avšak opět vedle. V úplně poslední šanci zápasu rozehrávali domácí rohový kop a na Marešův kop si nejvýše naskočil Čmovš a jen těsně minul vzdálenější tyč.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
ondrasch77

1:2 (? - Zrelák, Pišta)

Reagovat
vanGomm

Tip oba dají gól.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas hodný TV

Reagovat
eL

To muselo být dech beroucí match

Reagovat
Fonzi9

Hnusnější ,,fotbal,, jsem dlouho neviděl

Reagovat
Fonzi9

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele