10. kolo
15.10.2016 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

MFK Karviná - 1. FK Příbram 2:0

Karviná to zvládla a doma uhájila svojí neporazitelnost, když přehrála poslední Příbram 2:0. Vše podstatné se událo až ve druhém poločase, kdy nejprve domácí poslal do vedení Dreksa a dvě minuty před koncem pečetil výsledek Zelený.

Domácí Karviná vstoupila do zápasu mnohem aktivněji a jasně dávala najevo, kdo že je na hřišti pánem. Ve 12. minutě přestřelil po pěkné kombinaci domácích Voltr a nepřesný byl i pokus záložníka Budinskýho. Až ve 33. minutě si první velkou šanci vytvořili příbramští. Trapp se zjevil před Láštůvkou úplně sám, ale nepochopitelně ještě hledal přihrávkou spoluhráče, který však nikde nebyl. Následně se hra rychle přesunula před Hrušku, ovšem Dreksův gól pro ofsajd neplatil a Hoška vychytal právě příbramský brankář.

Aktivita domácích přinesla kýžené ovoce až po změně stran. V 66. minutě využil Janečkův pas Pavel Dreksa, jenž v běhu napálil míč přímo do sítě. Příbram dopředu nebyla schopná cokoliv vymyslet, Pilík sice zkusil vystřelit, ale trefil jen prvního hráče. S přibývajícím koncem hrozili domácí čím dál více a druhý gól doslova visel ve vzduchu. Ránu z milosti nakonec hostů uštědřil Lukáš Zelený, který pohotovou dorážkou z úhlu překonal Hrušku podruhé. Druhému gólu předcházela neproměněná penalta Jurča, kterou dorážkou dopravil do sítě až právě Zelený.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
pawelFCB

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...2:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1X.Domácí by měli vyhrát,ale Příbram už začíná "najíždět"na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to s tou Příbramí ? :D Tým mají celkem kvalitní, ale výsledky tomu neodpovídají...(Ne že bych fandil mafiánovi Starkovi, jenom mě to překvapuje)

Reagovat
Skalda29

MFK Karviná. Karviná jasně lepší, mohlo to být klidně i o dvě branky víc. Škoda Jurča, měl pár šancí, ještě zahodil penclu. Sice padl gol z dorážky,ale dalo se písknout faul na Hrušku, který druhý poločas od tribuny neměl klid Bohužel Příbram toho moc nepředvedla, a měla by se už jít zchladit do druhé ligy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele