9. kolo
02.10.2016 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - FK Teplice 2:0

Slovan zvládl důležité utkání s Teplicemi a konečně získal tři body. Domácí zvítězili naprosto zaslouženě, Teplice sice také měly šance, ale nebyly efektivní. Liberecká výhra se zrodila až po změně stran, díky brankám Folprecht a Breite.

Liberec v týdnu nezvládl zápas s PAOKem Soluň a v lize to chtěl odčinit, přesněji řečeno, v lize to potřeboval odčinit, neboť jeho situace v tabulce není příznivá. Pro kouče Jindřicha Trpišovskýho to dost možná mohl být poslední zápas na lavičce Slovanu. O jeho služby má totiž zájem pražská Sparta.

Domácí vstoupili do zápasu lépe. Vůch pálil jen do boční síťe a Sýkora prověřil Grigara. Na druhé straně to zkoušel technicky Fillo, rovněž bez úspěchu. Ve 28.minutě byl zase ve velké šanci Komličenko, jenomže ani on Grigara nepřekonal. Teplický brankář se předvedl i v nastaveném čase, volný přímý kop Karafiáta dokázal skvělým zákrokem vytáhnout na rohový kop.

Liberec se dočkal vedoucí trefy v 56.minutě. Ještě než se tak stalo zahodil další dobrou šanci Vůch ale stejný hráč jen o minutu později sklepl balón pro Folprechta a ten poslal Slovan do vedení! Vzápětí nabuzený Liberec udeřil podruhé, nedorozumnění v teplické obraně využil Radim Breite a v pádu dal na 2:0.

Po hodině hry byl Liberec blízko důležitému vítězství. Teplice už směrem dopředu příliš nehrozily a naopak Slovan nakonec mohl vyhrát mnohem vyšším rozdílem. Bartlovu povedenou střelu zneškodnil Grigar. Jednu z mála šancí hostů měl čtvrthodinu před koncem Roman Potočný, Dúbravka však nemusel zasahovat, neboť rána šla vedle. Do konce zápasu si oba týmy ještě vytvořily zajímavé příležitosti, ovšem skóre už se nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Liberec tenhle zápas musí prostě vyhrát já bych to pro ně nazval zápas roku jestli nechteji hrát o záchranu tip 2:1 po boji

Reagovat
eL

2:0

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec už musí

2:1

Reagovat
ondrasch77

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

o-o

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
vanGomm

Tip 1X.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
didosh

Ty vole,co to je za návštěvu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele