21. kolo
18.03.2017 16:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Slavia ztratila a dala šanci Plzni.

Slavia sice měla drtivou převahu a spoustu šancí, z Liberce ale bere jenom bod za remízu 1:1. Obě branky padly už v prvním poločase, Liberec pak dokonce třikrát zachránila branková konstrukce.

Sešívaní tak házejí rukavici Plzni, která pokud zvítězí zaujme vedoucí pozici. Svěřenci Jaroslava Šilhavého měli převahu od začátku do konce. Hosté začali svého soupeře mačkat hned od začátku. V pokutovém území se dostal k balónu Lüftner a Dúbravka si připsal první zásah. Jen o chvíli později sehráli Pražané další povedenou akci, Sýkora přenechal balón Hušbaerovi, jehož centr našel na zední tyči Deliho a Liberec zachránila branková konstrukce. Slavia v úvodu utkání gradovala svůj tlak a ve 14.minutě se dočkala zaslouženého vedení. Na Barákův centr si naskočil Jaromír Zmrhal a Dúbravka se natahoval marně.

Slavia i po vstřelené brance diktovala tempo hry a domácí se jenom bránili. Ve 27.minutě měli další pořádnou porci štěstí, to se totiž ze standardní situace opřel do balónu Hušbauer a svojí roli opět sehrála branková konstrukce.

Liberec poprvé výrazněji zahrozil až po uplynulé půlhodině hry a také si pomohl standardní situací. Ostrý nákop Pavlenka vyboxoval jen ke Karafiátovi, který už střílel do odkryté branky, jenomže obrana Sešívaných nebezpečí zablokovala. Pět minut před koncem se domácí dokonce podařilo vyrovnat. Potočný vyhrál souboj a Ubong Moses Ekpai nekompromisně srovnal na 1:1.

Slovan vytěžil v prvním poločase maximum a po změně stran opět přenechal hostům hlavní iniciativu. Slavia byla jasně lepší, překonat Dúbravku podruhé se ale nedařilo. V 70.minutě Liberec znovu spasila branková konstrukce, už potřetí v zápase, podruhé zvonila po střele Hušbauera. Tlak Slavie s přibývajícím koncem hodně gradoval, rozhodující branka byla v podstatě na spadnutí. Dúbravka ale jako zázrakem nekapituloval, ve vyložených šancích selhali Sýkora, Tecl, Hušbauer nebo Bořil. V nastaveném čase domácí bránili výsledek seč mohli, Bosančič dokonce uviděl za faul na Sýkoru červenou kartu, co je však důležité, že se stav 1:1 do konce utkání nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
twl

Doufám že Liberec win 2:1a někdo vykartuje toho šmejda Sýkoru jinak je schopen se svým štěstím to otočit

Reagovat
Miky.77.14

Šmejd si tak akroát ty. Je to výborný fotbalista, který to má v hlavě srovnané a chová se úplně normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Reagovat
vanGomm

Tip 2,ale asi pouze o gól.

Reagovat
boryland

1:0..........Bary...........

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
ondrasch77

0:2

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele