11. kolo
21.10.2016 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Dukla Praha 1:1

Vysočina Jihlava dál čeká na vítězství, neboť se ho nedočkala ani v dalším domácím zápase. S pražskou Duklou pouze remizovala 1:1, přestože vedla po krásné brance Lukáše Zoubeleho. Odpověď Dukly přišla dvacet minut před koncem v podání Olayinky.

První opravdu stoprocentní příležitost měli na kopačce hosté. V 9. minutě zakončoval na zadní tyči Jakub Považanec, ale ani nadvakrát nedokázal propasírovat balón za Hanušova záda! Další velká šance následovala o chvíli později, Juroška přehodil Hanuše a míč skončil na břevně. Do třetice pak neproměnil další vloženku Olayinka. Dukla spalovala a to jí v prvním poločase vyšlo draho. Rabušic na druhé straně branku ještě netrefil, ale ve 38.minutě zafungoval domácím rohový kop, kdy hlavičku Štěpánka rovnou z první dopravil do sítě Lukáš Zoubele! Radost domácího publika chtěl ještě do poločasu překazit Albiach, ale Hanuš podržel.

Ze strany jihlavských to paradoxně nebyl příliš dobrý poločas, nicméně skóre hovořilo v jejich prospěch. Udržet výsledek by ale podobným stylem hry bylo obtížné. Dukla byla i nadále aktivnější , Albiach v dobré pozici netrefil a Tetoura bez problému vychytal Hanuš. Domácí výsledek skutečně neudrželi, dvacet minut před koncem sice Hanuš zlikvidoval šanci Tetoura, ale proti dorážce Olayinky už nemohl nic dělat - 1:1.

Závěrečná dvacetiminutovka nabídla dvě solidní šance na obou stranách. Hlavičku Čajiče lapil Hanuš a v nastavení vychytal Urblíka Rada. Pro brankáře Dukly to byla jedna z mála situací, kterou musel v celém utkání řešit. Jihlava tak znovu nevyhrála, ale bod pro ní musí být vzhledem k průběhu ziskem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
cepinzcegamy

0:2

Reagovat
cepinzcegamy

ráno jsem se utrh a vsadil 8+ gólů, čili oprava - 2:6, případně 3:5

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
noustres

Pro Jihlavu dosti důležitý zápas, klíčová je pro ně středová osa, která je stále na marodce? Přesto tipuju 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele