20. kolo
11.03.2017 15:00 CET
2 : 4
(2:3)

Reportáž

Divočina na Vysočině. Karviná tam zvítězila 4:2.

Celkem šest branek a spoustu dalších šancí nabídlo utkání mezi Jihlavou a Karvinou. Nováček soutěže na jaře pokračuje ve skvělých výkonech a tentokrát porazil o záchranu hrající Jihlavu hokejovým výsledkem 4:2.

Utkání mezi Vysočinou a Karvinou postrádalo snad jakékoliv taktické prvky. Oba týmy byly jako urvané ze řetězů a předháněly se v tom, kdo bude mít více šancí, kdo jich více promění atp. Šance začaly přicházet okamžitě a s růzností se střídaly na obou stranách. Po centru Rabušice hlavičkoval vedle Batioja a vzápětí na druhé straně hlavičkoval Panák a skvěle zasáhl brankář Hanuš. Hronkovu střelu zase Laštůvka vyrazil na tyč a pak přišel gól hostí. Obránce Krejčí špatně rozehrál, čehož okamžitě využil Lukáš Budinský a střelou zpoza vápna překonal Hanuše. Hra se po první brance v žádném případě neuklidnila a celý cyklus začal nanovo. Jedna šance, druhá šance, třetí šance...

Ve 36. minutě se Karviné podařilo vstřelit už druhý gól. Sám před Hanušem se objevil Eismann a bez problému zavěsil. Jihlava okamžitě odpověděla, Hronkův centr si srazil do vlastní brány Laštůvka. Tento stav nevydržel ani dvě minuty a Karviná znovu odskočila na rozdíl dvou branek. Obrana Jihlavy přestala existovat a Filip Panák v klidu zvyšoval. V nastavení prvního poločasu pak přišel už pátý gól v utkání, když si na Štěpánkův centr úspěšně naskočil Pavel Dvořák.

Karviná ovládla bláznivý první poločas výsledkem 3:2 a také po změně stran se na trávníku děly věci. Hra už sice nebyla tak divoká a přeci jenom začaly trochu fungovat obě defenzívy, přesto šance byly. Zoubele poslal svojí hlavičku jen do Laštůvky a Budínského ránu vyrazil Hanuš. V 68. minutě se karvinští přiblížili třem bodům. Budínského centr dolétl až na hlavu Marka Janečka a Hanuš počtvrté v zápase inkasoval. Rozdíl mezi oběma soupeři mohl být vyšší i nižší, ale Wágner trefil tyčku, respektive Rabušic stoprocentní tutovku zazdil. Karviná tedy dobyla Jihlavu výsledkem 4:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Figi

Karvina ma kvalitnejsi a zkusenejsi hrace a proto vyhraje. tip 0-2

Reagovat
vanGomm

Jihlava potřebuje nutně vyhrát,ale proti Karviné,která je už vlastně zachráněná to nebude lehké.Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele