21. kolo
18.03.2018 15:00 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice 2:0

Fotbalisté pražských Bohemians zvítězili i ve třetím domácím jarním utkání. Teplice jim v přímém souboji o sedmou příčku nedokázali vstřelit ani jednu branku. Domácí si díky brankám Bartka a Hůlky připisují do tabulky tři body.

Domácí kouč Martin Hašek učinil v sestavě svého týmu jedinou změnu, a to na pozici hrotového útočníka, kde nastoupil Benjamin Tetteh. Trenér Sklářů Daniel Šmejkal taktéž neměl mnoho důvodů měnit složení základní jedenáctky, neboť Severočeši v posledním zápase uspěli nad Zlín. Přesto se jedno nové jméno v základu objevilo, když šanci dostal Šmejkalův jmenovec Trubač.

Ve 12. minutě skončil Bartkův centr až u Reitera, od kterého putoval míč k Dostálovi, jenž se efektně položil do nůžek, ale těsně minul. Za dalších šest minut na druhé straně Krob ocentroval na hlavu Vanečka, který v nadějné pozici nezamířil přesně.

Dalším centrem hledal ve 24. minutě Tetteh Bartka, ale v krkolomné pozici zamířil nad branku, kterou hájil hostující brankář Diviš. Ten se však musel činit o pět minut později, kdy jej po rohovém kopu ohrozil Hůlka. Strážce teplické svatyně byl ale úspěšnější.

Pět minut po změně stran na další míč vzduchem, tentokráte od Reitera, nedoskočil Tetteh. Hned za ním ale čekal připravený Bartek, který rozveselil Ďolíček poprvé. I další šanci si připravili Bohemians, když Dostálovu střelu musel likvidovat Diviš. V 58. minutě sklepl Tetteh hlavou na Maška, jehož volej srazil duchapřítomný Král na rohový kop.

Po hodině hry se konečně pořádně osmělily i Teplice. Hora si navedl míč na střed hřiště a vyprášil Fryštákovy rukavice, následná akrobatická dorážka od Červenky skončila na břevně. Čtvrthodinu pře koncem se před branku dral Tetteh, jehož střelu na poslední chvíli srazil Ljevaković.

Definitivní pojistka na vítězství vršovického celku přišla v 82. minutě. Jindřiškův přímý kop propadl zdí, první dorážka ještě skončila na tyči, ale následně již rozvlnil síť Lukáš Hůlka. Pět minut před koncem zajel střídající Kodeš do Reitera, kterému tím předčasně ukončil zápas. Sám teplický fotbalista viděl za tento zákrok červenou kartu a musel předčasně do sprch.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
Artaxerxes

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele