20. kolo
09.03.2018 18:00 CET
1 : 3
(0:2)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Vysočina Jihlava 1:3

Jihlava je v ráži. Na Julisce přehrála domácí Duklu po výsledku 3:1 v její prospěch a vítězí již počtvrté za sebou. Pražané na jaře stále čekají na vítězství a nedokáží zastavit propad tabulkou.

Kouč domácích Jaroslav Hynek zamíchal oproti zápasu na Bohemians se sestavou. Do středu zálohy se postavil Mario Holek a vedle něj nově operovali i Michal Bezpalec, Patrik Brandner a Dominik Preisler. Hynkův protějšek Martin Svědík vsadil na stejné muže, kteří vybojovali předchozí tři výhry.

Vysočina zahájila duel lépe. Ve 4. minutě napálil odražený míč po rohovém kopu Fulnek a rozezněl břevno. O tři minuty později se ke střele vytočil Ikaunikes, ale s jeho pokusem neměl brankář Dukly Rada výrazné starosti. Za další tři minuty nato však Vaculík poslal kolmici na Fulneka, ten předložil pumlíč Ikaunieksovi, jenž se tentokrát nemýlil - 0:1.

Dukla mohla srovnat ve 20. minutě. Preisler pláchl po levé straně a na jeho centr těsně nedosáhl Brandner. Ve 30. minutě Vaculík našel Ikauniekse, jenž se odpoutal od svého strážce a přihrál Zoubelemu, který s pomocí horní tyče překonal Radu podruhé.

Do druhého poločasu nastoupil za Jihlavu Libor Holík a hned po osmdesáti sekundách mohl vstřelit branku, ale jeho tečovanou střelu na poslední chvíli vytáhl Rada alespoň nad. V 55. minutě zkusil z dálky štěstí Bezpalec, ale našel jen připraveného gólmana hostí Rakovana. Po něm se nadruhé straně vřítil do šestnáctky Ikaunieks a našel zcela volného Fulneka, jenž však trefil pouze záda bránícího hráče.

V 69. minutě táhl brejk Jihlavy Ikaunieks, míč si vyžádal Levin, jenž ho předložil na střelu Urblíkovi, který střelou k tyči překonal Radu. V poslední desetiminutovce mohl snížit Kušnír, ale nastřelil pouze tyč. V 86. minutě tentýž hráč našel křižným pasem Podaného, jehož střílenou přihrávku tečoval Holenda a upravil skóre na konečných 1:3. V úplném závěru ještě opět málem zafungovala spolupráce Podaného s Holendou, ale druhý jmenovaný poslal nabídku svého spoluhráče nad branku.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
noustres

plichta

Reagovat
noustres

Pohádka pokračuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele