7. kolo
15.09.2017 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Bohemians Praha 1905 0:0

Bezbrankovou podívanou nabídl zápas v Teplicích, kam zavítala Bohemka. Oba celky si dokázaly vytvořit velkou šanci, žádná však neskončila gólem. Z konečného výsledku budou mít radost spíše hostující fotbalisté.

Na Stínadlech se nehrála žádná ofenzivní partie. Teplice sice byly o něco aktivnějším týmem, ale Bohemka dokázala velice pečlivě bránit. Zkraje zápasu se blýskl zajímavou individuální akcí Alois Hyčka, nicméně střelu obrana Klokanů zablokovala. O několik minut později dobře centroval Krob a branku těsně minul Vaněček. Poločas pak uzavřela nepříliš razantní střela Hyčky, kterou Fryšták bezpečně lapil.

Největší šance utkání přišla těsně po změně stran. Kučerův volný přímý kop poslal do břevna a nad hlavičkující David Vaněček! Větší šanci už si Teplice za celý zápas vypracovat nedokázaly. Obrovskou příležitost měli i Klokani. Nečasův centr zasáhl hlavou Reiter a nebýt fantastického zákroku Grigara, šla by Bohemka do vedení. Bohužel další vývoj utkání nic zásadního nepřinesl a za zmínku stojí snad jen nepřesná střela Vošahlíka.

Závěrečný hvizd rozhodčího Pechance pak zpečetil bezgólový stav 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
kecipep

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele