o udržení, 2. kolo
11.05.2019 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Příbram v přímém souboji o čtrnácté místo porazila Karvinou

Po dlouhé době se mohli fotbalisté Karviné osvobodit z posledních dvou pozic, šanci na to ale prováhali a po brance Soldáta u Litavky prohráli. Jejich ztráta na záchranu tak činí už sedm bodů, pravděpodobně si tak zahrají baráž.

Start do utkání to věru pohledný nebyl. Po devíti minutách přišlo první vzrušení, v dobré pozici se totiž ocitl Wágner. Střela se mu ovšem nepovedla a pro gólmana Kočího se stala snadnou kořistí. Na opačném konci hřiště nejprve pálil Mingazov, po následném rohovém kopu hlavičkoval vedle Soldát.

Osvědčená kombinace Slezanů vedla k překonání gólmana, ale ne ke vstřelené brance. Budínský poslal na Wágnerovu hlavu skvělý centr, jeho pokus však z brankové čáry vyhlavičkoval Květ. Za domácí zase zahrozil uzbecký reprezentant Mingazov, jenž poslal míč hlavou těsně mimo. Pohlednou branku málem na samotném konci první půle vstřelil Květ, když se pokoušel z poloviny hřiště nachytat Berkovce.

Karvinský gólman se hned po návratu z kabin musel činit, pořádně jej totiž protáhl Polidar. Na obou stranách vždy něco málo chybělo útočícím hráčům ke gólu, neuspěl ani po dalším Budínského nákopu Wágner. Domácí se tak dočkali až v pětašedesáté minutě. Po standardní situaci se sice Berkovec blýskl skvělým zákrokem, zneškodnil i dorážky Kinguea, jenže na Soldátův pokus už byl krátký. 1:0.

Krátce na to mohl navyšovat Mingazov, jenž zas a znovu minul bránu. Ve zbytku utkání se už nic podstatného nestalo a oba týmy si nadále drží pozice, z jakých do zápasu vstupovaly.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
John Obi Mikel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele