základní část, 4. kolo
13.08.2018 18:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava 0:1

Baník Ostrava dokázal porazit v Ďolíčku pražskou Bohemians 1:0. Hosté v průběhu zápasu třikrát nastřelili brankovou konstrukci, i tak se ale nakonec branky dočkali. Tu vstřelil střídající Šašinka.

Baník do utkání vlétl a už po pár vteřinách mohl jít do vedení. Stronati trefil břevno. V 11. minutě domácí Mašek našel přesným centrem hlavu Bartka, ten ale nezamířil přesně. Bohemka byla aktivnější, jenže její akce většinou ztroskotaly na předfinální fázi. Až po půlhodině hry se do zakončení dostal Juliš. Laštůvka vyrazil na roh, po něm střílel ještě Bartek ale přímo do rukavic hostujícího gólmana. Ve 37. minutě nebezpečně hlavičkoval hostující Hrubý, Valeš však reflexivním zákrokem míč vyrazil. Barošova dorážka skončila mimo tři tyče. V závěru první půle zahrával standardku z nadějné pozice Fillo, ten ale nedokázal prostřelit zeď.

Druhý poločas nabídl rozdílnější pohled na hru, aktivnější byl tým z Ostravy. S Fillovou střelou z 52. minuty si Valeš i přes problémy poradil. Diopův dalekonosný pokus skončil nad. V obrovské šanci se v 62. minutě zjevil ostravský Šašinka, míč ovšem napálil pouze do tyče. Baník si nadále vytvářel šance, jenomže ani Jánoš Valeše nepřekonal. V 75. minutě přišla největší šance zápasu. Diop z akrobatické pozice trefil tyč a dorážka z bezprostřední blízkosti skončila vedle. Na druhé straně zahrozil Yusuf, jeho rána ale skončila nad bránou Laštůvky. V 87. minutě se Baník dočkal. Jakub Šašinka se uvolnil na levé straně a přihrál před bránu svému bratrovi, jenž zblízka dokázal prudkou střelou prostřelit Valeše. Klokani už odpovědět nedokázali a připsali si tak první domácí prohru.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel na Bohemkou to bude tezke tip 2:1, prani 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Theft90

3:5

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

1:0 (Mašek)

Reagovat
OtecJaJ10

1:1

Reagovat
Bohemak12

1:3

Reagovat
Stamby

0:0

FDF!

Reagovat
klokan.paul

2:0 nebo 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemce to pod Haškem docela klape,bod by nebyl špatný, snad to bude záživné utkání, ať je na co koukat....

Reagovat
smazaný uživatel

KING BANIK!!!!!

Reagovat
eL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele