základní část, 12. kolo
21.10.2018 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Slovan Liberec - Slavia Praha 0:1

Zápas mezi Libercem a Slavií rozhodla branka Stocha již ze třetí minuty. Slovan hrál většinu zápasu o deseti, i tak se ale favorit zápasu musel strachovat o výsledek až do konečného hvizdu.

Hosté měli hned v úvodu k dispozici standardní situaci těsně za hranicí pokutového území. Tu zahrál Stoch a poradil si s ní náramně, když technickou střelou mířil přesně k tyči. Ve 12. minutě Potočný tvrdou ranou prověřil Koláře, ten míč neměl úplně pod kontrolou a souboj dohrál Mikula, jenž si tak velmi brzy vysloužil druhou žlutou kartu a zamířil do sprch. Domácí ale i tak znovu zahrozili Potočným, Kolář však s jeho pokusem příliš práce neměl. Na druhé straně se nedokázal mezi tři tyče trefit Baluta.

Sešívání sice drželi díky přesile víc míč na kopačkách, Nguyena ale zaměstnali až ve 41. minutě díky střele Součka. O tři minuty později mohl druhou branku po chybě Kačaraby přidat opět Stoch, liberecký strážce svatyně však předvedl výborný zákrok. Poradil si i s další střelou Stocha a nebezpečnou hlavičkou Kúdely.

Druhý poločas začal pořádně zostra. Nejdříve Baluta napálil břevno a na druhé straně Oršula spadl po souboji s Ngadeem ve vápně. Sudí Příhoda tento zákrok jako penaltový ovšem neposoudil. V 51. minutě se opět zaskvěl Nguyen, když vytěsnil prudkou střelu Mešanoviče. Domácí se stále nevzdávali naděje na bodový úspěch. Nadějné střely Ševčíka a Breiteho ale skončily mimo hostující branku.

V 78. minutě se už podruhé v zápase rozeznělo břevno liberecké branky, tentokrát za to mohl Hušbauer a jeho tvrdý projektil. O pár minut později Stoch vypálil pouze do připraveného Nguyena. V nastaveném čase se ještě oslabenému Slovanu podařilo svého soupeř zatlačit. Liberec se ovšem i přes velký tlak vyrovnání nedočkal.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (16)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
boryland

1:0.......................

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem fanoušek Slavie, ale ta prostě musí, takže tip 2

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Superme

2-1

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (Kúdela, Matoušek)

Reagovat
smazaný uživatel

nevim.... kdo hraje hur... jestli impotentni Slavie... ktera se neumi golove prosadit ve vapne (uz asi rok a pul) a ma problemy i s tymy... co hraji v 10 nebo betonujici Plzen s hromadou vysledku 1:0 a nebo nemohouci Sparta

snad Jablonci vydrzi forma a tady ty nemehla prejedou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele