o titul, 1. kolo
04.05.2019 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavia opět ztratila, tentokrát remizovala v Liberci

Jedinou výhru z posledních čtyřech utkání ve FORTUNA:LIZE mají na kontě fotbalisté pražské Slavie. Nejčerstvější ztrátou je bezbranková remíza v Liberci, o které se nedá říci více, než že je zasloužená, neboť ani jeden z gólmanů se příliš nenadřel.

Na první větší vzrušení se nějaký čas čekalo. Přišlo po dvanácti minutách, leč nechtěné. Po souboji tělo na tělo mezi Delim a Kozákem nedokázal liberecký forvard ubrzdit a ošklivě se srazil s brankářem Kolářem, vše bylo následováno strkanicí mezi oběma tábory.

Nejblíže brance v dosavadním průběhu byl po úniku Mick van Buren, avšak předtím chybující Kačaraba zabral a obral holandského útočníka o balón. Tentýž hráč se ocitl v příležitosti i na konci první půle, to jeho volej pro změnu zblokoval Hybš.

Tento střelecký pokus byl ohraničen dvěma souboji mezi Potočným a Součkem, po nichž chtěl slávistický záložník penaltu - ani jednou ale neuspěl. A když v samotném závěru poločasu trefil Hušbauer z přímého kopu pouze zeď, odcházelo se do kabin za nerozhodného stavu.

Po pauze přišla konečně větší šance pro Slavii. Ve velkém vápně se balón dostal až k Olayinkovi, jehož skvělý pokus překonal Nguyena a z brankové čáry jej vykopával až Hybš. Na druhé straně rozehrával volný kop Potočný a zvolením střely namísto centru překvapil všechny, bohužel pro něj se míč snesl jen nad břevno.

V době, kdy do konce zbývalo zhruba dvacet minut, přišly další dvě nadějné situace pro hosty. Nejprve povedenou ranou poslal van Buren míč do boční sítě, následně Nguyen v souboji se Škodou neudržel balón v rukavicích, avšak slávisté měli k míči moc daleko a nebezpečí bylo zažehnáno.

A jelikož několik pokusů při závaru před Nguyenovou brankou vyšlo nazmar a bídně dopadl i Stochova střela zpoza vápna, skončilo utkání remízou. Náskok Slavie na čele se tak v případě vítězství Plzně může ztenčit na dva body, Liberec se naopak dostal na dostřel páté Ostravě.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec vyhraje kvuli Suralovi na jeho pamatku

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia vyhraje kvuli Suralovi na jeho pamatku

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec nepadne

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia nepadne

Reagovat
Adhol

Přetěžkej, ale dost možná klíčovej zápas o ligovej titul. Máme formu, zdravej kádr a i když v Liberci to asi bude pořádná dřina, tak věřím, že vyhrajeme. 1:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:1 (Buren)

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
boryland

1:1...………………...

Reagovat
LuckyCharlie

Někdo nějaký stream funkční .. ověřený ?

Reagovat
Mr.Mike

Jak byla ta sezona sebevíc na ho*no tak by bylo sakra skvělý obrat slavii v poslednim kole o titul..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele