základní část, 3. kolo
29.07.2019 18:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

České Budějovice neudržely dvoubrankové vedení a proti Spartě remizovaly

Velmi dobře zvládli fotbalisté Českých Budějovic první poločas proti favoritovi z Letné, vždyť zásluhou Schranze a Kladrubského vedli 2:0. Po pauze ale hosté zabrali a úřadoval především Kanga, který svým gólem a asistencí na ten Tettehův pomohl k cennému bodu.

V úvodu utkání o sobě dal výrazně vědět Ivan Schranz. Nejprve po Costově šílené hrubce zlikvidoval jeho šanci skvělým zákrokem Nita, poté už se dočkal. Po Čolićově centru zakončoval hlavou Provod, jehož hlavičku do branky usměrnil právě Schranz.

Blízko navýšení skóre byl Čavoš, jehož dělovka mířila těsně nad. Ozvali se i sparťané, Kozák ale zblízka ve stoprocentní šanci selhal. A exliberecký forvard nezvládl ani další tutovku, když mu míč po Haškově přihrávce odskočil.

Hodně hektické byly závěrečné minuty první půle. Po Hložkově střele se hosté radovali z gólu, sudí jej ale šel zkoumat k videu. Balón sice nejspíše brankovou čáru přešel, avšak rozhodčí naznal, že došlo k nedovolenému zákroku Krejčího na brankáře Staňka. Na druhé straně odpískal za Hanouskův zákrok penaltu, k níž se postavil Jiří Kladrubský a s přehledem proměnil.

Po návratu z kabin muži v rudém snížili, když k dalekonosné ráně napřáhl Guélor Kanga a za pomoci teči překonal gólmana. Brzy se rozdíl mohl navrátit zpět na dvě branky, jenže z brejku dva na jednoho vytěžili Jihočeši jen Mršićovu ránu do břevna, Schranzovu šanci zase skvěle lapil Nita.

Sparťané se vyrovnání dočkali až deset minut před koncem poté, co Kangův přímý kop našel hlavu Benjamina Tetteha a ten první brankou od dubna zařídil Jílkově družině bod. Oba celky tak nyní mají čtyři body spolu s Příbramí, nacházejí se mezi šestým a osmým místem.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
boryland

1:1...………

Reagovat
Theft90

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-0 nebo 0-3

Reagovat
smazaný uživatel

Jak,to je s tím esem z Izraele,není ani na lavičce náhradníků,ale fotky z dovolené posílá na insta.Proboha,na co tam je na okrasu,to byl zlatý kauf pro Spartu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se rudá mašina už rozjede a Kozák se konečně trefí vsadim i 4 góly Sparty za skvostný kurz okolo 8:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jako video teda dobře zase dokurvilo... jestli penalta byla, tak maximálně za zakopnutí o nohy Krejčího nebo kdo tam šel kolem, ale pokud nebyl podraženej, tak měl dostat žlutou za simulování... se tam skácel jak ehm ehm

Reagovat
smazaný uživatel

Odůvodnit neuznání gólu faulem Krejčího na gólmana, když předtím obránce na Krejčím visí zuby nehty, že mu natáhne výstřih dresu pomalu až k pupíku a tím ho natlačí na brankáře, to je hodně směšný....

https://www.youtube.com/watch?v=5w1Ef7bPD_U

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele