základní část, 11. kolo
27.09.2019 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Mareš v závěru rozhodl o vítězství Teplic

Páteční předehrávka jedenáctého kola FORTUNA:LIGY přinesla souboj o to, kdo se odrazí vzhůru tabulkou a kdo se naopak přiblíží barážovým vodám. Úspěšnější v něm byly Teplice, které zásluhou branky Mareše porazili pražské Bohemians.

Už po několika vteřinách se do velké příležitosti dostal Keita, z úrovně penalty ale nedokázal prostřelit Grigara. Velmi brzy kontroval Řezníček, jenž pálil těsně vedle. Podobně dopadl i Žitný, kterému míč nesedl. Na druhé straně po své střele a kontaktu s Hyčkou upadl Podaný, jeho volání po penaltě ale sudí nevyslyšel.

Po půlhodině o sobě znovu dali vědět Klokani, jenže jejich pohlednou kombinaci na poslední chvíli překazil Čmovš. V závěru poločasu se ještě několikrát pokusili Grigara ohrozit, avšak jejich snaha vyšla vniveč.

Po pauze se nepovedlo zakončit Řezníčkovi, Ugwu zase nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče. Úplně totožně dopadla i Hůlkova hlavička. Obrovskou příležitost dostal po necelé hodině hry Mareš, jenže Fryštáka zkoušel přehodit, což se mu vůbec nepovedlo.

Blízko gólu byl i Hyčka, jenže těsně před ním odehrál míč Podaný. Další chvíle patřili Jakubu Marešovi. Ten nejprve neproměnil Kučerovu pobídku, aby v osmdesáté minutě zužitkoval Hyčkův centr a hlavou poslal míč za gólmanova záda.

Klokani se na závěrečný nápor nezmohli a po třetím utkání bez vítězství se propadli na dočasné desáté místo, naopak Teplice poprvé v sezóně nakoukly do horní poloviny tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
3M

2:1

Reagovat
ondrasch77

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele