základní část, 27. kolo
03.06.2020 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Bohemka po šťastné výhře v Opavě klepe na pohárové dvěře

Byli lepším celkem, přesto nebrali vůbec nic. Co víc Opavané chtějí? V duelu proti Bohemians 1905 dlouho tahali za delší konec, jenže své šance nevyužili. Naopak hosté vytěžili z minima maximum a zvítězili již počtvrté v řadě. To Slezané po dvou remízách zůstali bez bodu a spolu s Příbramí kotví u dna tabulky.

První nebezpečnou vlaštovku vyslal v šesté minutě domácí Dordić, jenž se gólově uvedl v posledním představení Opavy v Teplicích. Tentokrát tak úspěšný nebyl, byť brankáře Le Gianga svou dalekonosnou střelou solidně protáhl. Také další větší ohrožení přišlo ve 29. minutě z domácí strany. Zkušený Zavadil potvrdil, že techniku má stále v noze, tentokrát to ovšem trochu přehnal a těsně minul tyč Le Giangovy svatyně.

Ve zbytku půle se hra rozkouskovala několika fauly, na což sudí Ardeleanu reagoval menším mariášem ve znamení žlutých karet. Především SFC se v první půli snažilo dosáhnout trefy, ale jeho snaha vyšla naprázdno. Zmar Opavy pokračoval i pět minut po změně stran, kdy Zavadilův pas ze standardní situace skončil po prodloužení Žídka u Texla, který ale trefil pouze tyč.

Veretrán Zavadil se k dalšímu střeleckému pokusu dostal v 57. minutě, jenže přestřelil břevno. Podobně dopadl také ojedinělý výlet hostujícího Ljovina pět minut nato. Bohemians ale začali přitápět a v 65. minutě si několik desítek domácích příznivců jen oddechlo, že pas Mosquery do pokutového území nenašel žádného adresáta.

O sedm minut později již však "Klokani" udeřili. Mosquera odcentroval na Ljovina, který místo střely zvolil elegantní řešení v podobě přihrávky na Pulkraba, jenž se z otočky nemýlil a poslal hosty do vedení. Opaření Slezané se ve zbývajících minutách nezmohli na odpověď a po konci zápasu jen smutně přihlíželi radosti na straně protivníka.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
eL

Paráda!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele