17. kolo
30.01.2021 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Duel Slovácka a Budějovic zklamal bezbrankovou remízou

Očekávaný zápas dvou celků hrajících ve formě nakonec příliš nenadchl. Slovácko se s Českými Budějovicemi rozešlo smírně, přesto zůstává v tabulce čtvrté. Jihočeši jsou na tom o šest bodů hůř.

Zápas se rozjížděl dosti pozvolna, až po dvaceti minutách hry vypálil zpoza pokutového území hostující Mršić, avšak gólman Moravanů Nemrava neměl s jeho přízemním pokusem mnoho starostí. Slibnou šanci měl ve 29. minutě po přihrávce od Klimenta Navrátil, jenže křídelník Slovácka pálil příliš vysoko. Po půlhodině hry se po rohovém kopu domácích vytočil k zakončení Reinberk, ovšem i jemu byla brána Budějovic příliš malá.

Největší šanci první půle si ve 37. minutě vypracovali Jihočeši. Mršić se objevil za obranou soupeře, jenže reflexivním zákrokem nohou jej vychytal Nemrava. Těsně před přestávkou pak pálil těsně vedle tyče útočník Slovácka Kliment.

Po změně stran zajímavých momentů ubylo. Solidní příležitost měl v 69. minutě Navrátil, avšak po přihrávce od Petržely jej vychytal brankář Dynama Vorel. Osm minut poté vyhledal stoper hostů Talovierov dlouhým nákopem Alvira, proti němuž si důležitý zákrok připsal Nemrava. V samotném závěru pak hlavičkoval těsně vedle svatyně Moravanů střídající Ledecký.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
kecipep

2:1 a v dalším kole přímý souboj o 2. flek

Reagovat
tlaci

ofenzivní zápas 2:1 Kliment, Daníček - Čolič (pen.)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele