34. kolo
29.05.2021 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Slovácko zvládlo derby ze Zlínem

Slovácko zvládlo i druhé derby v sezoně a jasně demonstrovalo, kdo v regionu v současnosti tahá za delší konec. Porážku Zlína zařídili svými trefami Lukáš Sadílek a Václav Jurečka.

Úvod zápasu v Uherském Hradišti přitom patřil hostům. Ve třetí minutě pálil nad břevno Vraštil, za další dvě minuty pak křižnou přízemní střelou těsně netrefil svatyni domácích Poznar. V desáté minutě však po pravé straně Slovácka utekl Petržela, kterého ještě zlínský gólman Dostál zneškodnil, z dorážky do prázdné brány už se ale prosadil Lukáš Sadílek.

Vedení domácích hodlal po půlhodině hry navýšit Petržela, jehož tečovaný pokus proletěl jen těsně vedle tyče. Po následném rohovém kopu pálil stejný hráč znovu a opět nenašel cíl. Podobně si na druhé straně ještě před přestávkou vedl Fantiš, jenž hlavičkou nezužitkoval centr Procházky.

Vyrovnat mohl po hodině hry Vraštil, jehož centrem našel Poznar, jenže středopolař Zlína hlavičkoval jen do boční sítě. Domácí Tomić naopak pasem ze strany vystrašil přímo Dostála, jenž toho proti sluníčku moc neviděl míč proto jen vyrazil. V samotném závěru nicméně hosté ještě jednou kapitulovali. Na konci pohledné akce přihrál Sadílek doprava Rezkovi, ten našel před bránou Jurečku, kterému už nedělalo problém uklidit balón do sítě.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (2)

Přidat komentář
kecipep

3:1

Reagovat
oli9

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele