8. kolo
21.11.2020 16:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

V souboji tabulkových sousedů Bohemians porazili Teplice

Pro svoji budoucnost pravděpodobně klíčový zápas nezvládl Stanislav Hejkal s Teplicemi. Do Ďolíčku si "Skláři" přijeli pro porážku 0:2, když oba góly padly na začátcích poločasů. Prosadili se Hronek a Pulkrab.

Hned první větší příležitost skončila gólem. Ve třinácté minutě Pulkrab chytře pustil Hůlkovu přihrávku na Petra Hronka, jenž postupoval sám na bránu a tváří v tvář gólmanovi uspěl. Srovnat mohli hosté ve dvou šancích po dvaceti minutách, nejprve po rohovém kopu hlavičkoval Jukl, následně příliš vysoko pálil Mareš.

Mezi tři tyče nedokázal o pár minut později zamířit ani Řezníček, a tak se zase ke slovu dostali domácí. Vaníček zvolil zakončení namísto přihrávky Jindřiškovi, což se ukázalo jako nesprávné řešení. "Klokani" v dalších minutách diktovali tempo hry, zajímavě pálil Květ, následně byl na poslední chvíli přerušen jejich protiútok. Hosté ve zbytku první půle zahrozili jen Juklovou pohotovou střelou.

Ihned po návratu ze šaten přivodil Jakub Řezníček gólovou situaci, ovšem na druhé straně, než by bylo záhodno. Ve vápně trefil Hůlku loktem, což neuniklo zraku sudího a následovala penalta. K té se postavil Matěj Pulkrab, jenž si počkal na brankářův pohyb a na druhou stranu proměnil.

Třetí trefu mohl následně dvakrát přidat Hronek, v obou případech však nezamířil přesně. Po sedmdesáti minutách pálil nad břevno Vaníček, z následné akce na druhé straně nezužitkoval Moulisův centr Jukl. Domácí nakonec ještě procpali míč do sítě, jmenovitě to byl Necid, vinou předcházejícího ofsajdu ale trefa nebyla uznána.

Ve zbytku zápasu už zahrozil jen Trubač, na jehož střelu si počíhal Le Giang, a konečný výsledek tak zněl 2:0. Bohemians se díky němu vyšvihli do elitní desítky, naopak Teplice jsou těsně nad sestupovými pozicemi.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele