14. kolo
27.01.2021 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Květův gól neplatil a Bohemka s Opavou remizovala

Jediná branka byla k vidění v rámci dohrávky čtrnáctého kola nejvyšší české soutěže mezi Bohemians 1905 a Opavou. Jelikož ale Květův zásah odvolal kvůli ofsajdu VAR, svítil na tabuli konečný výsledek 0:0.

V páté minutě dostal první příležitost ke skórování Čvančara, jehož hlavičku ovšem Bačkovský v klidu pokryl. I další souboj opavského útočníka s vršovickým brankářem skončil ve prospěch druhého jmenovaného, na druhé straně to zase zkoušel Květ, jehož pokus byl sražen na roh.

Obrovskou šanci měl po čtvrtině utkání Mondek, proti němuž i dobíhajícímu Holíkovi se zaskvěl Bačkovský. Následně se dvakrát k hlavičce dostal Hůlka. Poprvé zamířil mimo, podruhé ztroskotal na výborném Fendrichovi. V nastavení spálil tutovou šanci Žídek, který nedokázal hlavou najít cíl.

V sedmašedesáté minutě se "Klokani" dočkali branky poté, co Vaníček v pokutovém území našel Květa, jenž přízemní střelou zdolal gólmana. Opavu zachránilo jen to, že Puškáč stínil brankáři ve výhledu, ohledně čehož musel VAR opravit hlavního sudího.

A jelikož v závěru ve velké šanci neuspěl Novák, skončilo utkání remízou. I ta stačila Bohemce k posunu na třináctou příčku, Opava je nadále poslední.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 by měla pro sk cenu zlata, nesmí se to stát.

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele