33. kolo
23.05.2021 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Slovácko vyhrálo v Budějovicích a pojistilo si čtvrtou příčku

Čtvrtým nejlepším týmem letošní sezony FORTUNA:LIGY se stalo Slovácko. Definitivní jistotu tomu dodalo předposlední kolo, ve kterém zvítězilo na hřišti Českých Budějovic 0:1. Gólem z penalty se o to postaral Daníček.

Utkání patřilo mezi ta méně pohledná. Přitom na úvodní gól se nečekalo dlouho, přišel hned po první vážnější situaci. Unikající Kliment byl poslán k zemi Javorkem, což sudí vyhodnotil jako penaltový zákrok. Exekuce pokutového kopu se ujal Vlastimil Daníček, jenž překonal gólmana a otevřel gólový účet utkání.

Ze zbytku zápasu stojí za zmínku zejména pět žlutých karet na straně domácích, co do fotbalovosti toho totiž věru moc k vidění nebylo. Blízko dalšímu gólu byl snad jen po sedmdesáti minutách hry Brandner, proti němuž se ovšem předvedl Bajza. Kousal už se k dorážce nedostal.

Slovácko tak svůj náskok na pátou Plzeň navýšilo na pět bodů, naopak Jihočeši ještě mají v posledním kole o co hrát. S Karvinou a Mladou Boleslaví se totiž na dálku poperou o jedenáctou příčku.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
kecipep

1:2

Reagovat
tlaci

1:1 to Slovácku stačí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele