29. kolo
25.04.2021 14:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Šiman vychytal pro Příbram nečekané vítězství v Karviné

Především díky vynikajícímu výkonu brankáře Jakuba Šimana zvítězila Příbram v Karviné a v boji o záchranu lehce ožila. Středočeši nicméně nadále tonou v sestupovém pásmu, kdežto jejich nedělní soupeř se i přes porážku pohybuje v klidném středu tabulky.

První a nakonec taky jediný gól utkání padl již ve 12. minutě. Zorvan našel za obranou MFK Lubegu, jenž svůj únik zakončil gólovou střelou, na kterou byl gólman Karviné Ciupa krátký. Slezané se snažili co nejrychleji odpovědět, avšak pokusy slabé pokusy Bartošáka i Qoseho se staly snadnou kořistí pro Šimana.

Dění po změně stran značně ovlivnila situace zhruba dvacet minut před koncem zápasu. Hostující Nový fauloval unikajícího Čmelíka dle názoru sudího v pokutovém území. Arbitr nicméně celou situaci ještě přezkoumal u videa, na jehož základě penaltu odvolal, avšak vedle přímého kopu pro domácí udělil Novému červenou kartu. Bartošák poté z nařízené standardní situace pálil do břevna.

Oslabení Středočeši se v závěru střetnutí v podstatě jen bránili tlaku domácích. Haša však po centru Čmelíka hlavičkoval nad bránu a Papadopulos zase po rohovém kopu Bartošáka mířil zase do břevna. Šiman se zase nejvíce blýskl proti nebezpečné přízemní střele Qoseho, kterou strážce příbramské svatyně hbitým skokem vytěsnil. A když si Šiman poradil také s další hlavičkou Hašy, putovaly tři body pod Brdskou vrchovinu.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele