30. kolo
01.05.2021 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Opava konečně bodovala, s Bohemians se rozešla smírně

Po dlouhé sérii porážek dokázala konečně bodovat Opava, která se s Bohemians rozešla nerozhodně 1:1. Helešic sice poslal svůj tým z penalty do vedení, Puškáč ale napravil předchozí zahozený pokutový kop a srovnal.

Už po pěti minutách předvedl velikou hrubku domácí brankář Digaňa. Ten ne a ne rozehrát, nakonec se mu do dráhy odkopu dostal Osmančík a jen díky štěstí situace neskončila brankou. Na opačném konci hřiště to vzápětí zajímavě zkoušel Helešic, avšak zamířil mimo. Po čtvrtině utkání pálil po rohovém kopu Kosek, ani ten ale balón mezi tři tyče neposlal.

Další opavská chyba, tentokrát v podání Didiby, už měla veliké následky. Vymstilo se mu puštění balónu za sebe, načež Osmančíka zastavil už jen za cenu nedovoleného zákroku. Exekuce následného pokutového kopu se ujal Puškáč, jenž ovšem selhal a nechal se Digaňou vychytat.

Během první půle přišla další desítka. Tentokráte Keïta nešetrně trefil Dediče, což zraku sudího neuniklo. Matěj Helešic už si počínal výrazně lépe a Le Gianga s přehledem překonal.

Hosté se po pauze snažili o vyrovnání, což se jim také nakonec podařilo. Květova rána ze střední vzdálenosti sice skončila jen na brankové konstrukci, balón však následně putoval k Davidu Puškáčovi, který odčinil své penaltové selhání a srovnal na konečných 1:1.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele