1. kolo
22.08.2020 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Liberec neproměnil penaltu a z Olomouce jede bez bodu

Jediný gól rozhodl klání dvou modro-bílých celků na Andrově stadionu. Domácí Sigmu poslal do vedení v šestnácté minutě González, srovnat mohl po přestávce Mara, jenže jeho pokutový kop brankou neskončil.

První větší příležitost měl v páté minutě Pablo González, který ale po Zahradníčkově centru nedokázal seřídit mířidla. Po čtvrthodině hry už ale González pálil ostrými. To když Zahradníček z rohového kopu našel hlavu Hubníka, který ještě předal míč právě španělskému křídelníkovi a ten už si s nastalou situací dokázal poradit.

Hosté byli blízko vyrovnání v minutě pětadvacáté, když Mosquerovu standardku nedokázal zužitkovat Koscelník. Na druhé straně na Zahradníčkův centr relativně těsně nedosáhla trojice jeho spoluhráčů. Hra se v závěru poločasu přenášela od jednoho vápna k druhému. Odražený balón napálil jen těsně mimo Mikula, Houskovu střelu zase zblokovala liberecká defenziva.

Největší příležitost k srovnání gólového účtu dostali muži z Podještědí po necelých třech čtvrtinách zápasu. Po Hubíkově zákroku na Rabušice odpískal sudí pokutový kop v jejich prospěch. Jeho exekuce se ujal Kamso Mara, jenže Mandous vystihl směr a ránu zneškodnil. Gólman o chvíli později bravurně zlikvidoval i Peškovu hlavičku.

Druhá půle obecně nenabízela mnoho zajímavých momentů a dalším takovým byl až v závěrečné desetiminutovce další ze Zahradníčkových centrů, jenž ale (opět) nikdo ze spoluhráčů neusměrnil mezi tři tyče.

Hanáci tak počtvrté v řadě zvládli domácí ligové utkání s Libercem a minimálně na chvíli drží pozice v kýžené horní polovině tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
kecipep

0:2

Reagovat
veikko

1:0

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele