29. kolo
25.04.2021 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Brno nevyužilo dlouhé přesilovky a záchrana se mu tak vzdálila

V přímé bitvě dvou celků o záchranu Brno zaváhalo, což pro něj může mít fatální následky. Proti Teplicím mu přitom vše hrálo do karet - domácí prostředí, více než poločas dlouhá přesilovka po Gabrielově vyloučení. Výsledkem ale byla jen bezgólová remíza.

Po vlažnější úvodní čtvrthodině se musel každý z gólmanů jednou činit. Nejprve Berkovcovi nadělala starosti Vukadinovićova střela, nakonec ji ale zneškodnil. Na opačném konci hřiště Reiter nedokázal propálit Grigara a následná Hladíkova dorážka byla sražena obranou.

Po čtyřiceti minutách dostali dvě příležitosti skláři. Dreksovo zaváhání vyústilo v technický pokus Vukadinoviće, jenž však byl nepřesný. Žitný zase nedokázal Berkovce přehodit.

Do kabin ale mohli o něco spokojeněji odcházet domácí hráči. Pachlopníkova spálená tutovka z malého vápna jim sice asi radost neudělala, pas na Hladíka za obranu a následný faul Gabriela už ano. Teplický obránce za něj totiž uviděl červenou kartu. Následný přímák Růsek poslal vysoko nad.

Jenže po návratu ze šaten žádný velký tlak nepřišel. Šance však nějaké byly, například Pernicovu tvrdou ránu vyrazil Grigar s vypětím všech sil, činit se musel i proti Čermákově pokusu. Hrozili však i Severočeši, jmenovitě Fortelný s Vukadinovićem. Právě srbský křídelník měl obrovskou příležitost po třech čtvrtinách zápasu, avšak i v té zamířil nepřesně.

Ani jeden z celků nakonec branky nedocílil a zůstává tak zachován status quo. Teplice mají na šestnáctou Zbrojovku náskok čtyř bodů.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele