základní část, 8. kolo
18.09.2021 16:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovácko přehrálo Zlín, hosty do kolen srazila přísná červená karta

Slovácko zdolalo rivala ze Zlína a v krajském derby zvítězilo potřetí v řadě. Vyhrocený duel zásadním způsobem ovlivnilo přísné vyloučení obránce "Ševců" Václava Procházky. Celek z Uherského Hradiště pak přesilovku zužitkoval třemi vstřelenými brankami.

Inkriminovaný moment se odehrál ve 23. minutě. Procházka zjevně neúmyslně zasáhl Sadílka kopačkou do břicha, sudí Pechanec měl ovšem ihned jasno a poslal stopera hostů předčasně do sprch. Udělení červené karty navíc odstartovalo konflikt mezi oběma střídačkami v němž se dost angažoval též kouč domácích Svědík.

Slovácko mohlo početní výhodu zužitkovat ve 35. minutě. Reinberk vyhledal centrem nabíhajícího Kalabišku, jehož hlavička se však od země odrazila na břevno. Na druhé straně unikl obraně domácích o osm minut později Poznar, jenže míč si zbytečně navedl do úhlu, odkud následně pálil pánu Bohu do oken.

Po změně stran se již Slovácko rozstřílelo. Nejprve se Havlík ve 49. minutě opřel do odraženého balónu, jenž po přízemní ráně skončil za zády marně se natahujícího gólmana hostů Rakovana. Za dalších šest minut vybuchli fanoušci domácích podruhé nadšením. Holzer po rozehrávce rohového kopu nakrátko vyhledal Reinberka, jenž se prosadil přesnou hlavičkou.

Opaření hráči Zlína jen sledovali pokračující útoky protivníka a po jednom takovém padl třetí gól. Holzer se do míče opřel na hranici pokutového území, odkud vymetl šibenici Rakovanovy svatyně. Vyčerpaní hosté si své příležitosti vypracovali až na konci duelu, žádnou ale neproměnili v alespoň čestný zásah.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (5)

Přidat komentář
kecipep

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
oli9

2:0

Reagovat
AjaxFans

3*1 Nějaký stream pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat Zlín!! FCS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele