základní část, 25. kolo
13.03.2022 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Trápení Jablonce nekončí, prohrál v Českých Budějovicích

Sestupové starosti Jablonce i jeho trápení se opět prohloubily, když nedokázal skórovat v Českých Budějovicích a z jihu Čech odjel po porážce 2:0 s prázdnou. Brankami o tomto výsledku rozhodli už v první půli Čolić a Škoda.

Na úvodní trefu se nečekalo ani pět minut. V pozici netypické pro střelu dostal míč Benjamin Čolić, který se rozhodl vyzkoušet připravenost Hanuše. Ta se ukázalo jako špatná a kulatý nesmysl zapadl do jeho brány. Vzápětí mohl zdvojnásobit vedení Škoda, avšak pálil příliš vysoko.

Na konci první dvacetiminutovky se každý z týmů dostal do jedné větší příležitosti. Černák na zadní tyči z první přestřelil, na opačném konci hřiště Hanuš vyrazil Mihálikovu střelu ke Škodovi, který rovněž selhal. Velké zaváhání později předvedl Vorel, naštěstí jeho nejistý zákrok pro Pleštilově střele neznamenal gól.

V závěru první půle došlo k druhé brance Dynama. Skovajsův zdařilý pas našel van Burena, ten vyhledal Michala Škodu a od jeho kopaček už balón putoval do sítě. Druhá půle byla na šance skoupější, až ve třiasedmdesáté minutě nevyužil dobré pozice Černák. A když už dokázali Jablonečtí dostat míč do brány, nebyla jejich trefa uznána pro předchozí faul na Vorla.

Koncovka přinesla jen příležitosti domácích, van Buren ani Mihálik jich sice nevyužili, to však Dynamo nemusí trápit. Budějovice se vyšplhaly na sedmé místo tabulky, Jablonec je třináctý.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
ondrasch77

Pane Vaculíku, vy ty preview píšete ožralej?

Za Jablonec máte v předpokládané sestavě 10 hráčů....

V preview s Plzní netušíte,že nemůže hrát Chorý kvůli kartám.

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra Jablonce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele