základní část, 22. kolo
19.02.2022 15:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Cedidla zajistil Zlínu výhru v derby

Nepovedený vstup do jara za sebou mají fotbalisté Slovácka. Ti po celkem očekávané prohře se Slavií nezvládli ani utkání ve Zlíně. Derby s přispěním Fryštákovy chyby rozhodl v závěru jediným gólem Cedidla.

Rozhodně ovšem nešlo v podání Ševců o štěstí, ti totiž od úvodních minut svému letos úspěšnějšímu rivalovi zatápěli. Zajímavě to hned zkoušel Conde, Nguyen si jeho ránu pohlídal. Poradil si i s Fantišovou šancí, po půlhodině však musel z důvodu poraněného stehna střídat a nahradil jej Tomáš Fryšták. Už předtím musel indisponovaného Kohúta vystřídat Šašinka.

V závěru první půle bylo k vidění několik nepřesných střel ze střední vzdálenosti. Dvakrát tak pálil Dramé, což proložil přímákem Havlík. Po návratu ze šaten se hned kontrolovalo video, to když Fantiš nastřelil Daníčkovu ruku. Hra ovšem pokračovala dál, otevřít skóre tak na opačném konci hřiště mohl po Sadílkově centru Ljovin.

Po necelé hodině hry Condemu chybělo málo, aby úspěšně přeloboval Fryštáka. Následně Jurečka dokázal rozvlnit síť, ale využil při tom ofsajdového postavení. Za Zlín poté zazdili dva brejky Vukadinović a Tkáč - první pálil do brankáře, druhý do břevna. Přesto se domácí kýženého gólu dočkali.

Cedidla z velmi ostrého úhlu pravděpodobně pouze vracel Hrubého centr do malého vápna, Fryšták však tuto hlavičku podcenil a srazil si ji do brány. Aby těch pohrom pro Slovácko nebylo málo, za ošklivý šlapák se ještě nechal vyloučit Michal Tomič.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
kecipep

0:2

Reagovat
Alan

1:1 vydřených.. není forma, nejsou posily, všechno špatně

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
bourbon

byl bych spokojený s bodem, snad 1:1.

Reagovat
oli9

O:2

Reagovat
ondrasch77

0:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele