základní část, 14. kolo
07.11.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Jablonec stále čeká na ligovou výhru, ze Zlína si odvezl plichtu

Ve Zlíně se třásly pouze tyče a břevna. Ačkoli obě mužstva nepůsobila směrem dopředu nijak špatným dojmem, v koncovce se jim jednoduše nedařilo. Jablonec tak protáhl své čekání na ligové vítězství už na sedm zápasů v řadě, jeho sok naopak prodloužil svou sérii bez prohry na tři utkání za sebou a zároveň přerušil šňůru pěti porážek z minulých střetnutí se Severočechy.

Do první vážnější možnosti se propracovali domácí, nicméně Čanturišvili ke své smůle trefil pouze břevno. Následně se osměloval taktéž jeho spoluhráč Poznar, na brankáře Hanuše však nevyzrál. I hosté si každopádně v minutách následujících vytvořili slušné příležitosti, a to díky Kratochvílovi. Ten nejprve nevyzrál na zlínského gólmana Rakovana a pak napálil jen tyčku.

Ve 25. minutě opětovně zahrozil moravský výběr, Vraštilovu hlavičku ale zlikvidoval Hanuš, na opačné straně se neprosadil Pleštil. Ani po přestávce žádnou ze šancí nepřetavily oba týmy v nějaký gól, blíže mu byl přece jenom Jablonec, jenže Pilař hlavičkoval do břevna, Doležela vychytal Rakovan a v 71. minutě zase smutnil Pilař, jenž orazítkoval brankovou konstrukci.

Autor: Patrik Sandev / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

0:1

Reagovat
bourbon

zlatý bod

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele