základní část, 1. kolo
25.07.2021 19:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Slavia nepřesvědčila, ve Zlíně ale přesto vyhrála

Zlín na úvod sezony nebyl v domácím zápase daleko od senzačního bodového zisku, na Slavii ale nakonec nestačil. V sedmdesáté minutě totiž o výsledku rozhodl pěknou ranou Kuchta.

V úvodu měli více příležitostí "Ševci". Reiter s Hrubým mohli potrestat nedorozumění v soupeřově obraně, po centru druhého jmenovaného o chvíli později hlavičkoval Vraštil mimo. A stejně tak si na opačném konci hřiště počínal Lingr. Stanciu z přímého kopu sice bránu trefil, Dostál ale balón bez větších potíží pohlídal.

I nadále si pak šance vytvářeli zejména Vršovičtí, jmenovitě byl vidět Traoré. Ten zpoza vápna napřáhl a vypálil nad břevno, později z pokutového území nedokázal dát do svého zakončení potřebnou razanci. Po návratu ze šaten vedl Plavšić rychlý protiútok, následný střelecký pokus Oscara skončil na Dostálovi.

V sedmdesáté minutě Slavii vytrhnul trn z paty nejlepší její šutér loňské sezony. Po pěkné přihrávce Oscara se Jan Kuchta dostal ve vápně k balonu a prudkou ranou na bližší tyč rozvlnil síť. Vzápětí to z ostrého úhlu zkoušeli postupně Schranz a Stanciu, na oba si počíhal Dostál.

I když Zlín v závěru několikrát lehce zahrozil, nedokázal nic změnit na tom, že z náročného startu do sezony nevytěžil ani bod. Naopak sešívaní mohou být spokojeni, stejně jako její úhlavní rival vydřeli cenné vítězství.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
kecipep

0:2

Reagovat
czepelin

jj v klídečku na rozehrání

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně o 2, nebo o 3 více golu.

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele