o udržení, 1. kolo
23.04.2022 17:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Bohemians dvakrát přišli o vedení a z Teplic vezou jen bod

Hned dvakrát se ve veledůležitém zápase dostali Bohemians do vedení, a to zásluhou nejprve Křapky a poté Hronka. Teplice ale pokaždé dokázaly zareagovat, o vyrovnávací trefy se postarali Trubač a Vondrášek.

Na první větší příležitost se čekalo přes dvacet minut. Po kolmici Květa se pak Chramosta zjevil sám před Grigarem, vyběhnutého brankáře ovšem překonat nedokázal. Na opačném konci hřiště prověřil Valeše Sejk.

Po půlhodině už se Klokani dočkali úvodní branky. Po několika odrazech Chramosta pořádně zatopil v souboji bránícím hráčům, načež balón vyplaval před Antonínem Křapkou. Tomu se sice střela nepovedla tak, jak si přál, ovšem to vedlo k lobu přes Grigara, proti němuž nedokázali zasáhnout ani obránci.

Ještě před odchodem do šaten mohl srovnat Kučera, jeho dalekonosná rána však skončila jen na břevně. Po padesáti minutách hry už se skláři dočkali kýženého srovnání. Květ zblokoval přihrávku jen k Danielu Trubačovi, jehož přesná rána k přední tyči zaplula mimo gólmanův dosah.

Jenže nerozhodný stav nevydržel dlouho. Tentokrát k němu vedlo zaváhání Grigara, jenž nejistě vyboxoval centr pouze k Petru Hronkovi. Ten uspěl v souboji s Kodadem a vrátil Vršovickým vedení. Brzy mohl tentýž hráč zdvojnásobit rozdíl ve skóre, tentokráte ovšem pálil jen do boční sítě.

Výsledkem pěkné útočné akce Bohemky ve čtyřiašedesáté minutě byla jen Bartkem trefená tyč, skórovaly tak podruhé Teplice. Trubačův centr se od Marečka odrazil k Tomáši Vondráškovi, jemuž se z blízkosti povedlo procedit míč za brankovou čáru.

Ve zbytku utkání měl ještě několik zajímavých příležitostí Mareček, ani jednu ale mezi tři tyče nenasměroval a utkání tak skončilo remízou.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
eL

1:2

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Axelrose

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele