základní část, 27. kolo
03.04.2022 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Karviná opět neudržela vedení a po remíze s Bohemkou se dál trápí

Už potřetí v jarní části sezony promrhala Karviná vedení na domácí půdě. Po Jablonci a Českých Budějovicích tak bod ve Slezsku uhráli i hráči Bohemians. Také Pražané nicméně zůstávají v boji o záchranu, byť se pořád nachází v lepší pozici než zcela poslední Slezané.

Úvodní brance byli zprvu blíže hostující "Klokani". Nejprve domácího gólmana Bajzu prověřil ze strany pálící Vondra, následně musel strážce svatyně MFK zlikvidovat hlavičku Květa, jíž předcházel centr Vaníčka. Místo Bohemians však udeřili po 20 minutách hry Slezané. Túlio vyhledal nabíhajícího Šehiće a hlavička levého beka Karviné zapadla k tyči.

Sám Túlio se posléze prezentoval střelou zpoza pokutového území, která nicméně skončila v náruči hostujícího brankáře Valeše. Nebezpečněji zakončoval po změně stran Zorvan, avšak o kousek minul bránu soupeře. Podobně skončila také křižná střela Mikuše, jehož vybídl právě Zorvan.

Postupně se zase začali osmělovat také hosté. Akci Chramosty ještě v klidu zastavil Bajza, když se ovšem před bránou MFK ocitl osamocený Květ, bylo pro domácí zle. Středopolař Bohemky využil volného prostoru k brance na 1:1 a tímto skóre utkání nakonec skončilo.

Karviná tak dál setrvává osamocena na dně tabulky. Na předposlední Pardubice ztrácí sedm bodů, desetibodové manko na 14. Bohemians už Slezané do konce základní části stáhnout nemohou.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (3)

Přidat komentář
Alan

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:2

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele