o udržení, 1. kolo
23.04.2022 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Karviná dohrávala v devíti, Zlín i tak obrala

Karviná šla do nadstavby s vědomím, že musí prakticky v každém zápase zvítězit, chce-li pomýšlet na záchranu. Její plány zhatil už první zápas se Zlínem - na Čanturišviliho gól sice odpověděl Bartošák, vyloučení Mikuše a Zorvana ovšem Slezany připravila o závěrečný tlak.

Jako první výrazněji zahrozili domácí, v osmnácté minutě Bartošák skákavou ranou protáhnul Rakovana. Z gólu se ale jako první radovali ševci. Vachtang Čanturišvili využil nedůsledného bránění a dostal se s balónem až k vápnu, odkud přesnou ranou poslal Zlín do vedení. V závěru první půle mohl zvýšit vedení hostů Vraštil, hlavičkoval ale nepřesně.

Po hodině hry se Slezané radovali z vyrovnání. Mikuš si napravo poradil s Matejovem, načež na přední tyči našel Lukáše Bartošáka a ten už si pohotovým způsobem věděl rady. I tentokráte mohly přijít dva góly za sebou, Túliův centr totiž trochu nečekaně přistál až na břevně.

Šance na dokonání obratu Karviné sebrala dvě vyloučení. Mikuš nejprve uviděl červenou kartu za svůj nebezpečný zákrok na Matejova, v závěru se předčasně poslal do sprch nesmyslně i Zorvan.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
Axelrose

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele