základní část, 26. kolo
20.03.2022 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Olomouc udolala Liberec, Hanáky k výhře znovu posunul Navrátil

Ne vždy přinese volání domova kýžený efekt, avšak Jan Navrátil (už jen na základě svého jména) zimního přestupu zpět do Olomouce rozhodně nelituje. Zatímco v dresu Slovácka paběrkoval, na Andrově stadionu našel křídelník novou sílu. Před týdnem rozhodl zápas v Karviné, o týden později zajistil Sigmě vítězství nad Libercem.

Opětovným hrdinou se Navrátil stal ve 25. minutě. Ránu Chytila vyrazil gólman libereckého Slovanu Knobloch právě k záložníkovi Olomouce, který míč pohotově dorazil. Meruna se kutálela pomalu, avšak nakonec se od tyče odrazila do sítě.

Hosté zpod Ještědu hodlali srovnat ještě v první půli. Největší šanci měl Fukala, jehož přenesením hry na levou stranu vybídl Frýdek. Úmysl krajního beka nebyl vůbec špatný, křižné přízemní střele ovšem pár decimetrů chybělo. Takto balón minul tyč a skončil v zámezí.

Po změně stran se Liberec tlačil za vyrovnáním ještě víc. Řada náznaků však k ohrožení branky ani nevedla a když už se v pořádné šanci po přihrávce od Rondiće ocitl Frýdek, pálil pouze doprostřed svatyně, kterou uhlídal pozorný brankář Sigmy Macík.

Olomouc tak na domácí půdě ustrážila tři body a po druhém vítězství v řadě se posunula na sedmé místo. Liberec má na kontě shodně 33 bodů, na osmé pozici v tabulce ale figuruje vinou horšího skóre.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (4)

Přidat komentář
Alan

1:2

Reagovat
DidusIneptus

2:4

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat
Imos

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele